toggie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 büyük şehirlerde verilmiyor artık. diger şehirler için de koşullar var. aynı alanda bir metre sınırı var en az 200 metre mi olucak ne 2 bayi arasında öyle bişeydi gazetede okumustum[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Butun sıkıslari okuyup baya guldum. İddaa bayii isletiyorum. Kar marji %7.39 odediginiz kupondan % 2. 3 aylik pesin vergi gelio bolece kar marji yaklasik vergiden arindirilmis %5.2 ye dusuyo. Masraf gosterirsen yukselio tabii. Neyse , 2500 $ makina parasi alioalr. Ben bu isi yapamiom deyince 2250 sini geri veriolar.Ama devredemiosun hakkını satamıyosun. Bayilik senin bulundugun bolgedeki potansiyele gore verilio. 1-2 olur 10-15 olur bilemem. Mesela o hafta 50.000 Ytl ciro yaptin 30.000 ytl sini odedin sali sabahi bankaya 15705 oduyosun (4595 senin payin) kabaca hesap makinasiyla hesapladim. Ayrica 40 milyar uzeridne ciro yaparsan(haftada) baska bi hesap numarasina yatiriyosun ve 1 kerelige mahsus 2500 $ daha depozito oduyosun.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen [Bu mesaj Sie tarafından 28 Aralık 2005 02:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bayii acana kadar bi site aç internet üzerinden . www.iddaabayii.com varmış öle bişey açma çift a la çift i le[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM [Bu mesaj 2pacAmaruShakur tarafından 28 Aralık 2005 02:47 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj 2pacAmaruShakur tarafından 28 Aralık 2005 02:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quasi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: hydebeach, 28 Aralık 2005 02:13 tarihinde demiş ki: oncelıkle para bulman gerekıyo Param olmadığını nerden çıkardın?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 cocuk sanmıştır aldırma. bana sorarsan istanbulluysan caddebostandaki bayiye bak deli iş yapıyor ve devren kiralık diye hatırlıyorum bi bakmanda yarar var.[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: kickass, 28 Aralık 2005 04:12 tarihinde demiş ki: cocuk sanmıştır aldırma. bana sorarsan istanbulluysan caddebostandaki bayiye bak deli iş yapıyor ve devren kiralık diye hatırlıyorum bi bakmanda yarar var. Oraya 1.000.000 YTL den assa cekmezler muhtemelen.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quasi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: kickass, 28 Aralık 2005 04:12 tarihinde demiş ki: cocuk sanmıştır aldırma. bana sorarsan istanbulluysan caddebostandaki bayiye bak deli iş yapıyor ve devren kiralık diye hatırlıyorum bi bakmanda yarar var. İstanbullu'yum bağdat caddesine çok yakınım. Bahsetmiş olduğun Caddebostan'daki dükkanın kirası zaten 1 ayda kazanacağın paraya denktir nerdeyse. Tabi tam olarak bilemiycem yine de. Bir de adam niye orayı kiraya veriyo? Kazancı tatmin edici olsa böyle bişey yapar mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Bursada adım başı bir iddaa bayi mevcut insanın iddaa oynayası geliyor.[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 yanlız benimde bu konuda duyumlarım şu şekilde oldu dostum iddaa bayiliği için bir dünya sıra beklemen gerekiyormuş istanbulda herkes başvuru yapmış bekliyormuş[signature][hline]lucifertr 61 irony 61 lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:) karakter 61 atlantigue 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quasi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bi de bu sıralar ne kadar zamanda geliyo..bu da önemli tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ewt dayın varsa erken gelir burası türkiye yoksa beklersin seneye belki gelir yada avanta vericeksin buda işin gerçeği[signature][hline]lucifertr 61 irony 61 lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:) karakter 61 atlantigue 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 30 k basvuru oldugunu soledi bolge mudurumuz. Torpil konusunda da haklisiniz 7-8 ay sira bekleyenler biliorum ama bole Ankaraya gidip isini hemen halledip geleni de. Yani Turkiye'de nasi yuruyosa isler ole yuruyo.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Izmirde açmayı düşündün mü ?[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LcWaikiki Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 %5 ini kar olarak alıyorlar[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 izmir'i bende tavsiye ederim cok az var özellikle belli bölgelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quasi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 izmir de olabilir.. ama araştırma yapmam gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Bursa sana uyarsa burayıda araştır derim oldukça yetersiz iyi bi noktada güzel para kazanabilirsin.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quasi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 evet zaten istanbuldan sonraki ilk düşüncem bursa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Loto bayisi satayımmı size istermisiniz? :) Blackchaos iyi sıkmış ilk sayfada hakkikaten ehueh Ben yazacaktım ama neyseki yazmış bir idda bayisi arkadaş. Ayrıca sonradan eklenen kurallara göre dükkanınız sadece iddaa bayisi için olmalı, yani bir berberin içinde iddaa bayiliği yapamıyorsunuz. Okullara uzak olması gerekiyor ve öğrenci giren dükkanlar (kırtasiye gibi) kabul edilmiyor. İlk zamanlarda yukarıdaki kurallar yoktu daha sonradan konuldu. BU yüzden berber ve iddaa bayisi görmeniz muhtemeldir ancak bundan sonra açılması pek muhtemel yada yasal olmayacak.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysiku Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 abi ya bursada çok güzel yerler var millet deli gibi oynuyo bayi yok.çok güzel bi yer kestirdim gözüme ama sermaye yok.4,000$ demişti birisi depozit için falan.bu konuyuda okudum ama hala kesin bilgiler çıkmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar