Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İdda Bayii

quasi

Öne çıkan mesajlar

Butun sıkıslari okuyup baya guldum. İddaa bayii isletiyorum. Kar marji %7.39 odediginiz kupondan % 2.
3 aylik pesin vergi gelio bolece kar marji yaklasik vergiden arindirilmis %5.2 ye dusuyo. Masraf gosterirsen yukselio tabii.
Neyse , 2500 $ makina parasi alioalr. Ben bu isi yapamiom deyince 2250 sini geri veriolar.Ama devredemiosun hakkını satamıyosun. Bayilik senin bulundugun bolgedeki potansiyele gore verilio. 1-2 olur 10-15 olur bilemem. Mesela o hafta 50.000 Ytl ciro yaptin 30.000 ytl sini odedin sali sabahi bankaya 15705 oduyosun (4595 senin payin) kabaca hesap makinasiyla hesapladim.
Ayrica 40 milyar uzeridne ciro yaparsan(haftada) baska bi hesap numarasina yatiriyosun ve 1 kerelige mahsus 2500 $ daha depozito oduyosun.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand
Woody Allen

[Bu mesaj Sie tarafından 28 Aralık 2005 02:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bayii acana kadar bi site aç internet üzerinden .
www.iddaabayii.com varmış öle bişey açma
çift a la çift i le[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM

[Bu mesaj 2pacAmaruShakur tarafından 28 Aralık 2005 02:47 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj 2pacAmaruShakur tarafından 28 Aralık 2005 02:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

cocuk sanmıştır aldırma.

bana sorarsan istanbulluysan caddebostandaki bayiye bak deli iş yapıyor ve devren kiralık diye hatırlıyorum bi bakmanda yarar var.[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kickass, 28 Aralık 2005 04:12 tarihinde demiş ki:
cocuk sanmıştır aldırma.

bana sorarsan istanbulluysan caddebostandaki bayiye bak deli iş yapıyor ve devren kiralık diye hatırlıyorum bi bakmanda yarar var.

Oraya 1.000.000 YTL den assa cekmezler muhtemelen.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand
Woody Allen
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kickass, 28 Aralık 2005 04:12 tarihinde demiş ki:
cocuk sanmıştır aldırma.

bana sorarsan istanbulluysan caddebostandaki bayiye bak deli iş yapıyor ve devren kiralık diye hatırlıyorum bi bakmanda yarar var.

İstanbullu'yum bağdat caddesine çok yakınım. Bahsetmiş olduğun Caddebostan'daki dükkanın kirası zaten 1 ayda kazanacağın paraya denktir nerdeyse. Tabi tam olarak bilemiycem yine de. Bir de adam niye orayı kiraya veriyo? Kazancı tatmin edici olsa böyle bişey yapar mıydı?
Sosyal ağlarda paylaş

30 k basvuru oldugunu soledi bolge mudurumuz. Torpil konusunda da haklisiniz 7-8 ay sira bekleyenler biliorum ama bole Ankaraya gidip isini hemen halledip geleni de. Yani Turkiye'de nasi yuruyosa isler ole yuruyo.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand
Woody Allen
Sosyal ağlarda paylaş

Loto bayisi satayımmı size istermisiniz? :)

Blackchaos iyi sıkmış ilk sayfada hakkikaten ehueh

Ben yazacaktım ama neyseki yazmış bir idda bayisi arkadaş. Ayrıca sonradan eklenen kurallara göre dükkanınız sadece iddaa bayisi için olmalı, yani bir berberin içinde iddaa bayiliği yapamıyorsunuz. Okullara uzak olması gerekiyor ve öğrenci giren dükkanlar (kırtasiye gibi) kabul edilmiyor.

İlk zamanlarda yukarıdaki kurallar yoktu daha sonradan konuldu. BU yüzden berber ve iddaa bayisi görmeniz muhtemeldir ancak bundan sonra açılması pek muhtemel yada yasal olmayacak.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...