naddz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 arkadaşlar benim burda lvl 14 undead mage im var ve server high population olmasına rağmen hiç türk ile karşılaşmadım. ben bu realm ı oldukça sevdim çünki insanlar çok yardımsever. şöyle; undercity de kaybolduğumda general'dan yardım istediğimde bir sürü kişi yardımcı olmaya çalışıp yol tarif ettiler. hatta biri üşenmeyip beni buldu ve beni gideceğim yere kadar götürdü. yine undercity de hiç tanımadığım biri who list ten beni bulup elinde kullanmadığı bir boot u olduğunu isteyip istemediğimi sordu. üşenmeyip o curcunanın içinde beni buldu (ki undercity nin nasıl karışık olduğunu biliyorsunuz) ve verdi. gözlerim yaşardı resmen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silverpain Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 walla ben bi iki serverda oynadım genelde insanlar çok duyarlı sende öyle olursan gerçekten baya yardım görüyosun geçen bi warlock a yardım ettim sora bb ye gidip griff i açmak icin normalden yardım istedim adam q sundan kalkıp gitti bb ye kuşun oraya çekti beni we arkadaşlarımı yardımlaşma hat safhada çok güzel bişi ama eğer türk lerle oynamak istiyosan Bloodfeather a gelebilirsin yada realm başlığından bakabilirsin hangi server da hangi tr guildi war sen bilirsin yani bekleriz bizim server a gelirsen mesaj atarsın Nick: Sanies[signature][hline]----Eskilerden Kim Kaldı Zalim Mayko---- Nick:was Silverpain Server:was Ares Clan:was The_Others² Class:was Warrior Race:was El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bizimde arkadaşlarla bu serverda karakterlerimiz var benim nick Guardia, night elf warriorum,[signature][hline]Gaspard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 up[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 4-5 arkadaş bıktık danimarka guildinde mc ye girmekten. Adamlar kendi arkadaşları var diye bizi bazen almıyolar falan mc ye. Varsa kendi ülkemin guildi ona gircem. LVL 60 Shammy, Priest, Hunter ve LVL 43 warrior olan 4 arkadaşız. Bi de LVL 60 Rogue var ama o biraz kıl çıkmayabilir danimarka guildinden Bu arada For the Horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symbolic Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Bende Shadow Moon dayım ama ally bende türk guild i kurmak taraftarındanım.. sizinde horde olduğunuzu zannediyorum nick lerinizi söylerseniz size dokunmam :P puahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Redbullah Orc Shaman 60 /whisper me[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 shadow moonda horde tarafında Thorik diye birisi varda merak ettim türkmü diye :D:D[signature][hline]Guardia 60 Night Elf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar