Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigaranın FAYDALARI.....

LastTouch

Öne çıkan mesajlar

said:
ovchinnikov, 28 Aralık 2005 19:24 tarihinde demiş ki:
bizim arkadaşın babası 13 yaşından beri sigara içiomus sona doktora gidiolar cigerler termemiz çıkıo inanmayıp 2 farklı doktora gidiolar gene aynı ...Bende anlam veremedim :P

o zaman iciyormus gibi yapiyormus 13 yasindan beri ..[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki:
Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim
Sosyal ağlarda paylaş

babamda 3 kere kalp krizi geçirdi sigara yüzünden
bende çok içiyorum keşke içkiyi yasaklayacaklarına sigarayı yasaklasalarda diktatörlüklede olsa bıraksak mide ağrısı çekiyorum bu sıralar sigara yüzüden off[signature][hline]lucifertr 61
irony 61
lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:)
karakter 61
atlantigue 61
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ovchinnikov, 28 Aralık 2005 19:24 tarihinde demiş ki:
bizim arkadaşın babası 13 yaşından beri sigara içiomus sona doktora gidiolar cigerler termemiz çıkıo inanmayıp 2 farklı doktora gidiolar gene aynı ...Bende anlam veremedim :P

dudak tiryakisiymiş o demekki.. yada motoru sıfırlamışlar o adamın..[signature][hline]My Space
Sosyal ağlarda paylaş

vay be !11![signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

anlayamadığım bir şey var, niye sigarayla ilgili konular hep korkutma amaçlı? tiksiniyorum artık bundan. korkuyla olmaz bu işler. (insanların korkularını yaymak istediği gibi bir düşünce peydah oluyor kafamda du bakalm.)

sigara başlamak isteyenler, yeni başlayanlar vsler, o sigara ilk iki ayda verdiği zevki sonraki 5 yılda öyle bir geri alıyor ki.. nefret ediyorsunuz. hem sigaradan hem de kendinizi durduramamanızdan. iki ay eşittir sigarayı bırakana kadar ki eziyet derseniz yol sizin ama aksi halde yapmayın etmeyin. değmeyecek, değmez.

kapılmayın hiç bir şeyine, başlamamk bırakmaktan daha kolay.[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Sosyal ağlarda paylaş

Başladıktan sonra bırakmak zordur.
Ben bırakmak istiyorum ama nedense her seferinde ertesi gün ve ya bıraktığım zamnlarda bişey oluyor ve tepem atıyor sigaraya dadanıyorum ve yine dvm ediyorum..
Zararlarının farkındayım ama elimden bir şey gelmiyor.
Hangi ortama girsen biri sigara uzatıo.
Sigarayı bırakıcaksan 1 ay evden dışarı çıkmıcaksın. :D[signature][hline]~Push The Tempo~
duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki:
domuza asik oldum ben

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...