Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 evet arkadaslar human oynadım zamanlarda ispanyol bi ark edinmistim cok makara biriydii ve turk hayranıydı turkce felan konusmaya calisiyodu ve msn de bugun bana bi sey yolladı super bisey ve dedi tek sey sizin dilinizle bizim dilimiz cok benziyo 2 side yazildi gibi okunuyo dedi ve ciddende ole http://www.zosia.piasta.pl/karaoke.html superr guzel seside biraz acın jajajaja[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:166 k Clan justice KARAKTER SATILIKTIR ARTIK BIRAKIYORUM İLGİLENENLER [email protected] sorabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ispanyollari pek bilmem ama guney amerikalilar (ki cogunlugu ispanyolca konu$ur) gordugum en sicak kanli, eglenceli tipler. oyunda da oyleler. ventrilo/team speak gibi bir sey kullaniyorsaniz ve guney amerikalilar da varsa orda inanilmaz eglenceli oluyor(du) oyun.[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 cok müthiş ama bizim dilimiz onlarınki kadar hızlı deil bence :D[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 falla bende seviorum ispanyollari cok komediler hele bi inglizce konusmalari var off amigo pls mi need shard ok xDD aha[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 evet cok hızlı ve cok matraak konusuyolar adamlar paso makara bence bize cok benziyolar akdeniz cocukları onlarda :))[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:166 k Clan justice KARAKTER SATILIKTIR ARTIK BIRAKIYORUM İLGİLENENLER [email protected] sorabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 hehe işten yeni geldim,baya ii geldi,eğlenceli[signature][hline]diez lvl 61 mage lvl 62 rogue vazgeçtim satmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar