sifreyok Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 arkadaşlar ben erayyirik bi an paticikten koptum ve artık girmeye çalıştıımda şifre yannış dio.alan yetkilileri yardım edin.acaba banlanmış olaiblirmiyim siteden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifreyok Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ya ciddiyimn benb şifrem yannış dio alan yetkileler acaba beni bi sebebten dolayı banladınızmı aydınlatın beni lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sentinel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Bunun yeri Knight Online bölümü değil...[signature][hline]Kıldan sorulara tükürüksüz cevaplar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifreyok Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 biliorum herkes buraya bakıo arkadaşlar ya 850 küsür mesajım vardı hatta.arakdaşlar gerçekten ya çok önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Eray.. Kullanıcı adının büyük yada küçük yazdıysan olabilir belki.. Banada olmuştu.. Dene bakalım...[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifreyok Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 abi yok herşeyi hem küçük hem büyük hep denedim olmuo.arkadaşlar nolur ya paticik gördüüm en güsel forum bu forumdan marum kalmak istemiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifreyok Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ya çokmu komik ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paticik gördüğüm en güzel forum dediğin için güldüm.. Yanlış anlama :([signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifreyok Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 hmm ok.ama gerçekten ihç bi forumda böle yazddım dakkada cvp gelmez.i love paticik.sorunuma çözüm yokmu ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sentinel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 pm ne gnderdim bi bakarsan blki dediim gibidir.[signature][hline]Kıldan sorulara tükürüksüz cevaplar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifreyok Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 anlamadım pm ini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifreyok Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 arkadaşlar nolur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Tamam forumu seviyosun yine forumdasın daha ne istiyosun 850 mesaj için mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifreyok Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 hyr şimdi ben böle balonlu olduum için siz bana güvenmiceksiniz hiç bi konuda eziq olucam gözünüzde:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ismini değiştir balonun da patlayınca aynen devam[signature][hline]Nîn o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo n^n Bruinen dan in Ulaer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sentinel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Senin balonuna ezik diyen senden daha eziktir.Ya da herhangi bir balona.Önyargı yanlış birşeydir :yapma:[signature][hline]Kıldan sorulara tükürüksüz cevaplar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifreyok Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ne bilim ya o kadar durduktan sonra şifremi geri almamın yolu yokmu ya üff:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=167145&p=2793523#p2793523 adının yanında "yörünge dışı" yazmıyor, bu demekki hala bizlerlesin. sifremi unuttum hedesini dene, hatırla, beynini zorla ama fake account ile yazmak dogru değil. Ayrıca topic acmanın da hiç bir faydasi yok, cunku burda sana yanıt verenlerin senden farkli bir artısı yok, [email protected]'a mail atmak veya yoneticilerden birine pm atmak en azından sorununda olumlu olumsuz yanıt almanı saglar.[signature][hline]Do you ever think of me and get lost in the memory? When you do, I hope you smile and hold that memory a while Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar