galaxy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Bana yardımcı olabılecek derin bilgilere sahip vatandaşlar lütfen şuraya bişeyler yazsın sorun şu;oyuna başlarken con. lost verio bunun nedeni bağlantı hızındanmı b netten mı yoksa karşı taraftaki oyuncuyamı bağlı bana biri açıklarsa sevinirim teşekürler. Saygılar[hline]druid misin talonmusun frost wyrm mısın nesın yol al bea ! zuzuzuzuzuzuzu zuzuzuzuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lost Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 senin bağlantın kötü arkadaşım. Hatta bence sen o bağlantıyla bırak bnet'i internet explorer ı bile açma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
galaxy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 tskr ederım cvp verdıgın ıcın de ıcımı kararttın baglantım 512 cable cokmu kotu ?[hline]druid misin talonmusun frost wyrm mısın nesın yol al bea ! zuzuzuzuzuzuzu zuzuzuzuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfir Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 ziahf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lost Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 said: galaxy, 19 August 2003 18:43 tarihinde demiş ki: tskr ederım cvp verdıgın ıcın de ıcımı kararttın baglantım 512 cable cokmu kotu ?[hline]druid misin talonmusun frost wyrm mısın nesın yol al bea ! zuzuzuzuzuzuzu zuzuzuzuzu 512 cable son derece iyi ama o 512 cable dan yaklaşık 343674634524525 tane uo cu da yararlanıyorsa artık sen düşün iyimi mi kötü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfir Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 kaan lost temple mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karate_Chop Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 512 kb cable tek kişi için almadığını düşünüyorum, eğer bu assumptionım geçerliyse router da kullanıyosundur, routerın ayarlarından warcraftın kullandığı portları açman lzm ilk assumtion yannışsa modemin firewallında akılıo, ordan portları aç, ayarlara girmek için yapman gerekenler yazar manualda. Tatilde fazla mastermind oynadım galiba[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 portlar 6110 ve 6112 bu arada.. 6112 server portu 6110 bağlananın portu..[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
galaxy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Türkçe konuşurmusunuz :) biraz daha ayrıntılı anlatırsanız sevırım asummnatıon fln bunlar ne ? :) Saygılar[hline]druid misin talonmusun frost wyrm mısın nesın yol al bea ! zuzuzuzuzuzuzu zuzuzuzuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 olm şu ultimacıları kafeden kovup bilg. lara bir upgrade yapsan bi de her makinaya yeni klavye ve mouse alıp saatini 1 milyon yapsan sende rahatlarsın biz de rahatlarız dimi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
galaxy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 ok[hline]druid misin talonmusun frost wyrm mısın nesın yol al bea ! zuzuzuzuzuzuzu zuzuzuzuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar