Sphere Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Edebiyatı kötü olan bir adamdan ne kadar güzel birşey beklersinki :) BİR KIZ VARDI Bir Kız Vardı; Hayallerimi süsleyen, Sırlarımı saklayan, Beni benden alan. Bir Kız vardı; Her zaman önüne bakan, Sevgisinin arkasında duran, Parayla , pulla işi olmayan. Bir Kız vardı; Birini bekler, Sesimi duymaz. Biriyle konusur, Beni görmez. Bir Kız vardı; Görüyor ama, Biliyor ama, Seviyor ama, DUYGUSUZ ! Arkadaşlar güzel olmadı ama değiştirebilecegim yerler varmı ? varsa söylermisiniz neresi nasıl olsun ?[signature][hline]Knight Offline Ultima Online :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bence hoş olmuş[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Sphere, 27 Aralık 2005 17:33 tarihinde demiş ki: Bir Kız vardı; Her zaman önüne bakan, Sevgisinin arkasında duran, Parayla , pulla işi olmayan. Bir Kız vardı; Birini bekler, Sesimi duymaz. Biriyle konusur, Beni görmez. sadece buralar olmamş[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 sence de biraz arabesk değil mi?işin içine biraz sanat kat ama sadeliği sağla...[signature][hline]the world is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bence çok hoş olmuş özellikle son kıta..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 gusel olmus ama cok tekrarlamıssın bazı yerlerı yıne de ii yaa[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 hort :D Hiçbiyerini değiştiremiyorum şiirin çünkü edebiyatım 1.Değiştirmeye çalışsam iyice bozarım şiiri. sağolun ya bu yorumlara teşekkür etmeyi unutmuşum . O zamandan bu zamana kadar hiç şiir yazmadım. :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar