APY Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 c programlamada dirençlerin renk kodları ve toleranslar girildiğinde ekranda yazdıran program!(.exe) bu programı bulmam lazım! Yardımcı olabilecek birisi varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deejay17 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 kendin yazabilirsin c yi biliyosan.. ya bi sürü "if" kullanırsın yada "switch" kullanırsın...yada en basiti her renk e karşılık bir numara girersin.. mavi için 1 kırmızı için2 gibi.. cok zor gozukmuyo.. sora renklere gore degerelerıyle carpıp sonucu bulur..[signature][hline]Absolutely ABSOLUT. [Bu mesaj deejay17 tarafından 27 Aralık 2005 19:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Hiç mi C bilmiyorsun ? Biliyorsan az biraz kullanacağın fonksiyonları ve mantığını anlatalım oturup yaz.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
APY Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 malesef hiç bilmiyorum ve birkaç güne kadar da bulmam lazım böyle birşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Öyle bedavaya ödev yok. Madem C bilmiyorsun programın yalancı kodunu (pseudocode) yaz, sonra ben C ye çeviririm.[signature][hline]U-D-O-R-K ":)" Garbage Dep dep diyon depemiyon ayayekokocambo, 29 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Ne oluyo değil, Ne oluyor. Alıyomuş değil alıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 "c programlamada dirençlerin renk kodları ve toleranslar girildiğinde ekranda yazdıran program!(.exe) " ekran da neyi yazdırcak?.. siyah siyah siyah siyah.. yazılınca misal 0ohm luk direnç tir mi yazsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bir kaç günde dil öğrenilir yahu : p[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 İlla C'yel mi yazılması lazım yani visual basic falan olmaz mı? Veya javascript bilem yapabiliriz.[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramushaseru Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 hocam bıraz daha acıklarsan programı yardım edıım sanabenım sana verecgım bu ufak kod belkı yardımcı olkur elle gırıllenlerı okyup ekrtana yazdırır baska hesaplamalar yapıp bulması gerken bısey varsa ekleyebılrım (nasıl bakıldıgını bılmeden anca bukadar kusra bakma) aha kod :=))) #include main ();{ int renk kodu; int telorans; printf("please enter renk kodu ve telornas"); scanf("%f,%f",&renk kodu,&telorans); if (renk kodu>1&&telorans>1) printf("bu bır mavı dırenc"); else printf("bu bır kırmızı dırenc"): else if (renk kodu<1&&telorans<1); print(bu bır grı dırenc); else print(ıimkansız dırenc); getch (); return 0; } bazı hatalar olabılır ve benı aydınlatırsan bıraz daha daha duzgun bısler yazabılırım arakaldslar lutfen arakadas yardım edelım ayıptır bılmııoo kızmanın bi alemı yok yasasın yardımlaşma[signature][hline]kötüye bisi olmass anda cölde ayı kovalar [Bu mesaj aramushaseru tarafından 28 Aralık 2005 20:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 c'de de yazarız sorun değilde, açıklama yaparsan bize daha iyi olur, verileri bilgileri vermen lazım önce. hiç bişey bilmiyoz konu hakkında? (yarın bu dersle ilgili quizim var ve hakkten bilmiom, 0 alcam ahah)[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar