Pessimist Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Carter MiAmi maçında kariyer rekorunu kırdı ve takımını galibiyete taşıdı.olağanüstü bi maç çıkardı bence ve yine izleyenleri büyüledi[signature][hline]www.nba.com/allstar2006/asb/eng/ballot.html?from=sweeps LüTFeN aLL STaR oYLaMaSıNDa MeMo'Ya DeSTeK oLaLıM
NoS Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 62>51 4>3 :D[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die
tellos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Bu hafta yıldızların kudurma haftaları herhalde:) a.ı de 52 sayı atmış sanırım[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ]
VinsanitY Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Heheheheh...Carter işte atıyo.---HELAL OLSUN---[signature][hline]YaŞaSıN NbA yAşAsIn vİnSaNiTy...
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Carter'a helal olsun cok sewdıgım adamlardandır.Ayrıca Miami gibi kadrosu guclu olan bir takıma da 51 sayı atmak zor olsa gerek[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Benim anlamadığım Vince Carter 51 sayı atarken shag nerelerdeydi?[signature][hline]''Fight club is about winning or losing.It isn't about words.When the fight is over,nothing is solved,but nothing mattered....''
CagRi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bi elli de KoBe atar miami a Nede olsa alıstı artk ....:p[signature][hline]Paylaşmanın asaletini hiç bir zaman bencilliğin çirkinliğine tercih etme,ve öyle bi arkadaş seçki sen onun için ölümü düşündüğünde o senin için çoktan ölmüş olsun.....
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 iverson=53>51 =p[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Noel e yakın adamlara bır anda noel bonusu mu geldı noldu bende anlamadım :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Kobe yavaş atsın.[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT
dogu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 carter ın kariyer rekoruydu dimi o? geçemedi tüh beah
Öne çıkan mesajlar