BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Evet eskiden sindarindi dün sıkılmış Tcpip değiştirmiş :P Artık yeni sitemiz http://www.mmoturk.com/ Şu an biraz boş ama en kısa sürede elimden geldiğince doldurmaya çalışacağım (Tcpip girip bana acc verince mesela :P)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 güzelmiş :)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ehe başarılar :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 saols neredeyse baya uznu zaman oldu mmorpg portalı olduğumuzdan bu yana sadece ismimizi değiştirdik :P[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 hayırlı olsun,başarılar [Bu mesaj ocean tarafından 11 Aralık 2005 21:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 başarılar özellikle sana kolay gelsin bellow[signature][hline]emrkck.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 eheh saolun :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 hayırlı olsun[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 geldim geldim :) yeni tasarım yapıcam gerci ama sen msn ac bellow. arkadaslar hemen duyurayım. bu siteyi geliştircez hiç bir kar gözetmiyorum maksat basarılı bir mmo sitesi olsun. yani kısaca destek olcak herkese ihtiyacımız vardır. ben cok ilgilenemicem yeni tasarımdan sonra full yetkili bellow ve bir iki arkadasımız.[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Ucretsiz Blog Hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 hayırlı olsun.[signature][hline]Gelin sizde bize katılın ! Soldat Sunucumuz Açılmıştır ip:212.174.113.110 port:23080 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 sonunda mmo ile ilgili biraz daha iyi türk sitesi.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 son ayarlar vs. yapıldı sitede değişti biraz ehehe :) bi up yapayım dedim :)[signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SiD- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 hehe tebrikler lan sosisci kaan xD[signature][hline]Bab the Genk masa şovalyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 BEILOW gerçekten sitendeki ankete çok pis sinirlendim. Seçeneklerin arasına Shadowbane koymamanın nedenini shadowbane hakkında hiç bir fikir sahip olmamana bağlıyorum çünkü bence Shadowbane gelmiş geçmiş en özgün ve en güzel türdür MMORPG ler içinde...[signature][hline]me=> KhanX / KahnX <=me Im BaCK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ben hazırlamadım ki o anketi bi bakayım lol :) shadowbane i bilirim :P en özgür mmorpg lerden biridir ehehhe :)[signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 hadi bakalım vatana millete hayırlı olsun.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 hehe bende bi reklam yapıyım fifacıların buluşma merkezi bizim olur =) www.fifaturqamers.com[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 39 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du [Bu mesaj SoulCube tarafından 26 Aralık 2005 20:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ahah :-) anketi ben yaptım shadowbane yok cunku haklısın hiç bir fikrim yok onla ilgili. ekledim kusra bakmayın özür :-)[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ücretsiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- MMOTURK Online Oyun Tanıtımları 4- Ücretsiz Blog Hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Siteye biz fazla bakamadığımız için (çok üyesi varya :P) ve biraz forumlar canlansın diye mod alımları yapılacaktır. Anarchy Online DaoC Dark n Light Guild Wars Silkroad Online World Of Warcraft RF Online Dungeons And Dragons online için modlar alıncaktır. Biligisine güvenenler bana ulşasınlar.[signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paticik kapalıyken =) sitemizde bir çok değişiklik ve yenilik (yeni bilgiler vs. cart curt :P) gelmiştir ehehhe herkesi tekrardan bekleriz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 global modum ben o sitede! *!havasını atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Tebrikler çok güzel... Fakat Gunz online'ı anlatırken ne kadar vasat grafikleri ve oynanışı olduğundan bahsetmemişsiniz! Kınıyorum efem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 hehehhe =) öle ama oynanışı lagdan dolayı kötü başlarda güzeldi =) grafiklere pek bakmam ben oyunda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Rofl bunu dien kaan beyler EVErquest'e ezik grafik diyen babannemmiydi lan? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar