Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mmoturk.com

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

ehe başarılar :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

geldim geldim :)

yeni tasarım yapıcam gerci ama sen msn ac bellow.

arkadaslar hemen duyurayım. bu siteyi geliştircez hiç bir kar gözetmiyorum maksat basarılı bir mmo sitesi olsun.

yani kısaca destek olcak herkese ihtiyacımız vardır. ben cok ilgilenemicem yeni tasarımdan sonra full yetkili bellow ve bir iki arkadasımız.[signature][hline]İşte Hizmetlerim
1- Web Tasarım ve Hosting
2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail
3- Online Oyun Tanıtımları
4- Ucretsiz Blog Hizmeti
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
BEILOW gerçekten sitendeki ankete çok pis sinirlendim.

Seçeneklerin arasına Shadowbane koymamanın nedenini shadowbane hakkında hiç bir fikir sahip olmamana bağlıyorum çünkü bence Shadowbane gelmiş geçmiş en özgün ve en güzel türdür MMORPG ler içinde...[signature][hline]me=> KhanX / KahnX <=me
Im BaCK
Sosyal ağlarda paylaş

Siteye biz fazla bakamadığımız için (çok üyesi varya :P) ve biraz forumlar canlansın diye mod alımları yapılacaktır.

Anarchy Online
DaoC
Dark n Light
Guild Wars
Silkroad Online
World Of Warcraft
RF Online
Dungeons And Dragons online

için modlar alıncaktır. Biligisine güvenenler bana ulşasınlar.[signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir...
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...