beybin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Çok seviyorum ama çabuk unutuyorum... belki bu yüzden tüm ağlayışlarım.. seni unutmam mı gerekirdi ? bilmiyorum.. ama terkedilince çok ağlıyorum... bazen seni düşünüyorum..senin de beni düşündüğünü hissediyorum.. sonra istanbulun her köşesi sen kokuyor bana ..bazen konuşmalarımız geliyor aklıma.. karman çorman oluyorum..kafamın içinde filler cigara içiyorlar..bazen kokain bile çekiyorlar..bunlar geçerken beynimden..başkasıyla sevişiyor oluyorum çoğu kez..gel-gitlerde yüzün geliyor karşıma , karanlıkta kaybolan .. işime bakıyorum .. gözlerimi kapıyorum , hayır , hayal ettiğim sen değilsin ! çekil önümden!gözlerimi açıyorum , yabancı bir erkek karşımda..bazen seni aldatıyormuşum gibi hissediyorum.. seni sevmiyorum gelsen kapımı açmam.. Belki delikten bakarım yüzüne o kadar..hiç pişman olmadım gittiğime..gittiğine..ama işte dedim ya... bazen.. [signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yeah babein. :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
Romario Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 alkışlıyorum...[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ...
ivy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 beğendim:)[signature][hline]Redogskim benim, Biricik gay sevgilim...
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 La beybin..[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 güzel *!Alkış *[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Çok güzel[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Bursa a.k.a. Joe
beybin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 teşekkür ettim =)[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 çok hoş olmuş..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Öne çıkan mesajlar