Zopik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Bilen bilir Çanakkale'nin rüzgarını. Yada ben yinede anlatayım. Sesi, uğultusu susmak bilmiyor. Kapı pencere sistemi bilmemnepenmiş hiç takmıyor. Lastikli kapılardan pencerelerden geçiyor. Onlarca kiloluk şeyleri ordan oraya fırlatıp uğultusuna farklı sesler ekliyor. Sevmiyorum bu sesi ve duydukça geriliyorum. Psikolojik olarak çok fena etkiliyor. Karamsar ve sinirli oluyorum. Puff ...[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 O_o sabret bi kaç sene sonra taşınırsın o derece ise[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 sene? o_O[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 okul için mi ordasın ?[signature][hline]BabacumMostors, 23 Aralık 2005 01:50 tarihinde demiş ki: Paticik bana sponsor bul Allahsız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 tak kulaklık muzik dinle hem duymazsın :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Çanakkale'nin rüzgarı çok güzeldir be.. Şuanda çanakkalede olsam çıkar o sahili gezerdim.. Her an kalabalık,her an cıvıl cıvıl... Ps: çanakkaleliyim.. doğduğumdan beri izmirde yaşıyorum.[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me. All of my hate cannot be found, I will not be drowned by your thoughtless screaming, So you can try to tear me down , beat me to the ground, I will see you screaming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: Cintonik, 28 Aralık 2005 20:10 tarihinde demiş ki: tak kulaklık muzik dinle hem duymazsın :) lol[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: BoDrUmLu, 28 Aralık 2005 20:02 tarihinde demiş ki: okul için mi ordasın ? Evet okul için buradayım. Çanakkale'de geçirdiğim 3. sene ama 3-5 sene daha burdayız gibi : p[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: Madcat, 28 Aralık 2005 20:18 tarihinde demiş ki: Çanakkale'nin rüzgarı çok güzeldir be.. Şuanda çanakkalede olsam çıkar o sahili gezerdim.. Her an kalabalık,her an cıvıl cıvıl... Ps: çanakkaleliyim.. doğduğumdan beri izmirde yaşıyorum. Belli belli. Unutmuşsun epey. Ondan özlemişsin gibi geliyor sana. ehehe[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: Cintonik, 28 Aralık 2005 20:10 tarihinde demiş ki: tak kulaklık muzik dinle hem duymazsın :) Bi yerden sonra kesmiyor yahu. Kafamı ağrıtıyor kulaklık.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 walla bizim buranin ruzgarida fena..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar