Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sivaslı Hadise - Stir Me Up - MP3 + Klip Download

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
geffen, 26 Aralık 2005 21:49 tarihinde demiş ki:
famy tejkür ettim. dönme fikrinden plz.

ya bıkac arkadas gusel dedı de ondan mrk ettım ama acılmadı bıturlu kahretsın[signature][hline]help me please,more and more that tıme...
Mesaj tarihi:
msn den yolliyim demiştim senden ses çıkmayınca beğenmediğim için sildim. indiren kişilerin biri msn versin ekle yollasınlar.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Mesaj tarihi:
arkadaslar rs de dl edememenizin sebebi (kod da yazamıosanız) süredendir belli bi süre içinde download hakkınız sınırlşı free olarak para verirseniz istediniz kadar dl yapabilrisiniz eger kodu yanlıs girerseniz zaten dl yapmaz indirdikten sonra calıstıramıosanız o tamamen sizin kazmalıınız maalesef :D[signature][hline]"Every creature will taste death"
Mesaj tarihi:
said:
geffen, 26 Aralık 2005 21:53 tarihinde demiş ki:
msn den yolliyim demiştim senden ses çıkmayınca beğenmediğim için sildim. indiren kişilerin biri msn versin ekle yollasınlar.

hadı ya ne zaman dedın off hıc dıkkat etmemısım
ya ındırdım yıne acılmıyor sorun kodda buyuk ıhtımalle!!
kazmalımızla alakası yok !!!![signature][hline]help me please,more and more that tıme...
Mesaj tarihi:
bence sarkı dınlendıkce gusellesıor muzık falan hos yanı ama turkce kısım olmamıs katılıorum... =)[signature][hline]help me please,more and more that tıme...
Mesaj tarihi:
of vallahi paticik ezik dolmaya başladı
(yaranız yoksa gocunmayın. emekchı adlı balonluyaydı lafım)[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin.

Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam

[Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 28 Aralık 2005 20:07 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...