Famy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ya kodda heralde sorun yukledı sonra acılmıyor dedı ooff yaaa[signature][hline]help me please,more and more that tıme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 famy tejkür ettim. dönme fikrinden plz.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: geffen, 26 Aralık 2005 21:49 tarihinde demiş ki: famy tejkür ettim. dönme fikrinden plz. ya bıkac arkadas gusel dedı de ondan mrk ettım ama acılmadı bıturlu kahretsın[signature][hline]help me please,more and more that tıme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 msn den yolliyim demiştim senden ses çıkmayınca beğenmediğim için sildim. indiren kişilerin biri msn versin ekle yollasınlar.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 arkadaslar rs de dl edememenizin sebebi (kod da yazamıosanız) süredendir belli bi süre içinde download hakkınız sınırlşı free olarak para verirseniz istediniz kadar dl yapabilrisiniz eger kodu yanlıs girerseniz zaten dl yapmaz indirdikten sonra calıstıramıosanız o tamamen sizin kazmalıınız maalesef :D[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: geffen, 26 Aralık 2005 21:53 tarihinde demiş ki: msn den yolliyim demiştim senden ses çıkmayınca beğenmediğim için sildim. indiren kişilerin biri msn versin ekle yollasınlar. hadı ya ne zaman dedın off hıc dıkkat etmemısım ya ındırdım yıne acılmıyor sorun kodda buyuk ıhtımalle!! kazmalımızla alakası yok !!!![signature][hline]help me please,more and more that tıme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 sonunda ındırdım dınledım fena olmamıs gusel bır dans şarkısı sayılır =))[signature][hline]help me please,more and more that tıme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 baska bi link buldum aynı sarki gene http://rapidshare.de/files/4678207/HADISE_-_STIR_ME_UP.mp3.html[signature][hline]G3NK-Stoker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 fena değilmiş, half turkish beyonce lol bu arada türkçe kısım olmamış, avrupa'lıların kafasını karıştırmak için eklenmiş her halde değişiklik olsun ayağına. [signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball [Bu mesaj Silphatos tarafından 28 Aralık 2005 11:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bence sarkı dınlendıkce gusellesıor muzık falan hos yanı ama turkce kısım olmamıs katılıorum... =)[signature][hline]help me please,more and more that tıme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crackerjack Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 evet ben bile bugün ilk defa dream tv de izleyince not aldım indiriyim diye :)[signature][hline]Kimseden gizlimiz saklımız yok alimallah. İçimiz neyse biz de oyuz. Hayat verenin kuluyuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 of vallahi paticik ezik dolmaya başladı (yaranız yoksa gocunmayın. emekchı adlı balonluyaydı lafım)[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 28 Aralık 2005 20:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar