Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sivaslı Hadise - Stir Me Up - MP3 + Klip Download

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Son günlerin aranılan isimlerinden Sivaslı Hadise olarak da bilinen sanatçımızın şarkısını indirmek için http://rapidshare.de/files/5390927/hadise.zip.html adresine tıklamanız yeterli.

Klibi indirmek için de buraya tıklayın.

Şarkı sözleri:

Stir Me Up

Stir me Up, Stir me Up, .
Make it hot.
Make it naughty.
I can see standing there.
Check in out the dress my wear.
I know that you want to me.
Make you feel like your my boo.
So boy get me in the mood tonight.
Don't make me wait.
I don't wanna sleep alone tonight.
You can stay as long as the moon is, .
shining in my little bedroom.
I just gotta have you my side.
I don't wanna sleep alone tonight.
Chorus.

Stir me Up (Canlandır-kışkırt beni)

Canlandır, kışkırt beni.
Sıcak olsun, edepsiz olsun.
Bunu yapmasından hoşlanıyorum.
Seni sürekli görmek istiyorum.
Giyinik olup, olmadığımı kontrol et.
Beni istediğini bilmek istiyorum.
Zevk aldığım anda çığlığım ol.
Bu gece beni havaya sok.
Beni bekletme.
Haydi beni istediğini bileyim.
Bu gece yalnız uyumak istemiyorum.
Ay ışığının altında benim küçük yatak odam ışıkla dolar.
Sadece sen benimle kalabilirsin.
Bu gece yalnız uyumak istemiyorum.
Bu gece benim tarafıma gel.
Seni istiyorum...
Yaklaş yanıma sakın korkma.
Sana hastayım anlasana.
Yaklaş yanıma sakın korkma, sana hastayım .
Beni anlasana.

said:
Milliyet gazetesinden bir alıntı;

1970'lerin başında Sivas'tan Belçika'ya göç eden bir Türk ailenin kızı Hadise. Belçika'da doğup büyümüş. Sesi de fiziği de en az Beyonce, Britney Spears kadar iyi. İngilizce, Flamanca, Almanca ve Fransızcayı, Türkçeden daha iyi konuşuyor. 2003'te katıldığı Belçika Popstar Yarışması "İdol" de finale kalamamış ama yarışmadan altı ay sonra plak şirketiyle kontrat imzalamış. Çıkış şarkısı "Stir Me Up", sadece Belçika'da değil, Avrupa'nın her yanında listelere giriyor, dans kulüplerinde dinleniyor, radyolarda çalınıyor. Albümü Belçika'da piyasaya çıktı. Sırada Hollanda, Almanya, Polonya, Hindistan ve Türkiye var.
Şarkıları ile Avrupa'nın ilgi odağı, Türkiye'nin ise gururu olan Hadise Açıkgöz'ün şarkıcılık üzerine eğitimi yok. Sadece "İdol" yarışmasına katıldığında aldığı iki aylık temel bir eğitimi var. Yani deyim yerindeyse "Allah vergisi bir ses'e ve yeteneğe sahip.
Binlerce gencin hayalindeki başarıyı yakalayan Hadise Açıkgöz ile Brüksel'de buluştuk. Öyle ya; kısa sürede meşhur olma, köşeyi dönme rüyasında bunca insan varken, karşımıza Hadise diye bir hadise çıkıyor.

Kaynak

[Bu mesaj Persky tarafından 24 Aralık 2005 11:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Şarkı falan çok güzel arkadaşımda klip için verdiğin adres patlamış,görünmüyo hiç bişey...Ne yazık ki klipten mahrum kaldık.....[signature][hline]Give me something to kill my pain!!!
Mesaj tarihi:
ya ben şarkıyı da klıbı de ındıremedım yardım edebılır mısınız?
cok mrk edıorum şarkıyı!!!![signature][hline]help me please,more and more that tıme...
Mesaj tarihi:
sarkıyı dınlemek ıstıorum çatladım mrktan...
bırı msnden gonderebılırse werebılırım msnı mı!!!![signature][hline]help me please,more and more that tıme...
Mesaj tarihi:
ya kızın guzellığını tartısmaktansa bı şarkıyı dınlesek fena olmazdı
*!ah şu erkekler !!*[signature][hline]help me please,more and more that tıme...
Mesaj tarihi:
kızımış taş gibi maşallahh..:)
şarkıda fena diil klipde gzl olmuş bize sadece indirmek kalıyor..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
ya ındıremıoruz lolı pop
free ye tıklıorum sonra olmuyor nasıl ındırcez yardım edebılır mısın??[signature][hline]help me please,more and more that tıme...
Mesaj tarihi:
said:
Famy, 26 Aralık 2005 20:57 tarihinde demiş ki:
*!ah şu erkekler !!*

bence tipe göre birini dinlemek kızlarda daha fazla.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Mesaj tarihi:
said:
*!ah şu erkekler !!*

Güzelliğini kullanarak müziğini icra ediyorsa..Güzelliktende biraz konuşulmalı sanırım[signature][hline]D'akmor
so 80's

Remember yesterday..
Walking hand in hand
Love letters in the sand..
I remember you
Mesaj tarihi:
said:
BulletRide, 26 Aralık 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
said:
*!ah şu erkekler !!*

Güzelliğini kullanarak müziğini icra ediyorsa..Güzelliktende biraz konuşulmalı sanırım
ya ok haklısın da burda bı yardım ıstedık yanı sız de kız guzelmıs hede hode yaptınız ondaan yanii
hala dınleyemedım yaww:([signature][hline]help me please,more and more that tıme...
Mesaj tarihi:
said:
Famy, 26 Aralık 2005 21:00 tarihinde demiş ki:
ya ındıremıoruz lolı pop
free ye tıklıorum sonra olmuyor nasıl ındırcez yardım edebılır mısın??

tabiki yardım ederim.. free ye tıklıyon bi süre bekliosun orda yazıyo ztn sonra süre bitince bi kod çıkıyo onu yazıosun ve dowland ediyosun sunra..o kdr..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
allah allah herkes övmüş(kızı) ben güzel bulmadım.[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin.

Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam
Mesaj tarihi:
said:
Loli-pop, 26 Aralık 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
said:
Famy, 26 Aralık 2005 21:00 tarihinde demiş ki:
ya ındıremıoruz lolı pop
free ye tıklıorum sonra olmuyor nasıl ındırcez yardım edebılır mısın??

tabiki yardım ederim.. free ye tıklıyon bi süre bekliosun orda yazıyo ztn sonra süre bitince bi kod çıkıyo onu yazıosun ve dowland ediyosun sunra..o kdr..

cok saol da ben de normalde öle yapıordum ama sımdı beklıorum beklıorum kod cıkmıor ya sinir oldum[signature][hline]help me please,more and more that tıme...
Mesaj tarihi:
famy dinlemeye değmez. şu yunanlı kadının söylediği number one mıdır nedir o parçanın melodisine benzer şarkı ve anastacia benzeri bir sesi var kadının. sözler de müstehcen biraz. yok biraz değil çok.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
  • Yeni Oluştur...