banker Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 hehe bu konu başlıklarını seviyorum cok tıklanıyor. arkadaşlar sorum şu bana reklamlarda cıkar güzel şarkıların listesi lazım mesela blur song 2 gibi hiç duymamıştım reklamda duydum bilandaks :D reklamındaki haric diyer reklamlarda kullanılan güzel müzikleri bilen varsa yazarsa cok süper olur.[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 İyi.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.
Creus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 tmm[signature][hline]Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir.
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 olur.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - !
banker Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 tmm olur iyi de! şarkı ismi soruyordum ben :D altına lütfen soruma cevaben bir şeyler yazarsanız cok daha iyi OLUR[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell
banker Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: banker, 28 Aralık 2005 18:48 tarihinde demiş ki: hehe bu konu başlıklarını seviyorum cok tıklanıyor. arkadaşlar sorum şu bana reklamlarda cıkar güzel şarkıların listesi lazım mesela blur song 2 gibi hiç duymamıştım reklamda duydum bilandaks :D reklamındaki haric diyer reklamlarda kullanılan güzel müzikleri bilen varsa yazarsa cok süper olur. dikkatinizi çekerse süper olur dedim OLUR MU demedim. varmı bildiginiz son zamanlarda reklamlarda cıkan güzel müzikler[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell
banker Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 adamların yaptıgına bak ya tmm iyi olur diyo post mu kasıyor anlamış degilim. bişi derdim ama şimdi ayıp olucak birazcık anımsatıyım belki gerisini getirirsiniz. ablanı teyzeni tmm oke[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konu başlığını düzgün aç! Art arda mesaj atacağına hepsi bir tane de at! Bu durumda Sen post kasıyorsun! Konu başlığın düzgün olmadığı için o cevapları verdik! (ben o yüzden verdim)[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - !
banker Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 hmm tmm da konu başlıyı dikkatinizi çekti diye niye sinirleniyorsunuz ki :D tmm neyse ben post kasmam kasmaya kalksam sabahtan akşama kadar her konuya bişiler yazarım bak genelde cevap wermem topic açarım zaten paticikde post kassam ne işime yarıcak eğer post kastıgımı gerçekten düşünüyorsan bu acc ile bir daha girmem yenı acc açarım onunla takılırım !![signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Ammada alıngan oluyonuz ha. girmezsen girme kardeşim. suçlama yaptık sanki! sen bizi dolaylı yoldan post kasmakla suçla nerdeyse oyumuza şuyumuza kufur etmeye kadar geldin biz alınmadık?[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - ! [Bu mesaj Eldarduil tarafından 28 Aralık 2005 19:44 tarihinde değiştirilmiştir]
banker Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ya konunun altını üstüne gitirdik ama olsun birazda beni anlamaya calısın bana koydu ben bi şarkı ındırdım reklam müzikiydi heves ettim ah dedım böle müzikler bulsam dinlerım bıktım aynı müzikleri dinlemekten değişiklik olur dedım heves ettin hah dedim pati den yazam cok takılan var bişiler yazarlar 3 4 şarkı bulurum yazdım heycanlı heycanlı sonra ümitli bir şekilde f5 yaptım bi de bakam olur tmm iyi güzel hevesim kırıldı laflar koydu bi yandanda düşün böyle bi durumda olsan ne yapardın allahdan düşündüklerimi yazmadım cunku küfür etmiştim :d ama sözüm geri iyi adammışsın diyerlerini bilemem onlar için sözüm geri değil ehehe[signature] bide ben 3 post art arta yazdım da heycandan yazdım acele ettim bir an önce laflarımı söyleyim dedim ondan öle post kasmış gibi gördünüz :D bak artniyetiniz çıktı ortaya ehuu varmı şarkı bildiginiz reklam müzikleri son zamanlarda cıkan reklamlarda kullanılan !!! :D [hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell [Bu mesaj banker tarafından 28 Aralık 2005 19:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 haklısın konuyu batırdık pati halkından özürdiliyorum. Liptonun bir reklamı vardı böle ağacın altında koltuğa oturmuş çay içen kız vardı. sağından solundan desenler çıkıyodu onun müziği var güzellerden :) Ralph Myerz & The Jack Herren Band - Nikita[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - !
Öne çıkan mesajlar