GM-Newbie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 türkler daha çok hangi server'da ona göre seçelim.[signature][hline]||EGmerchants[b]||
silksoul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 - Tanrım... her yerlerdeler... durduramıyoruz... komtanım... laser torpidolarını harcadık, proton, nötron hepsi bitti hala geliyorlar... - Gelirler hayatım, gelirler canım...
GM-Newbie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bi yerden çat sesimi duydum? bana mı öyle geliyor? lol[signature][hline]||EGmerchants[b]||
ulmo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Ben Troyda cok turk goruyorum ama girmesi baya zor diyer serverlardada var tabi ama bence troyda cok Türk var
Creus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 aege dede fazlaca var hem patilerde fazla bildiim kadarı ilen..[signature][hline]Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir.
aramil Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Türk arkadaşlarımız genelde Troyda başladılar, orada leveller düşük sizede orayı tavsiye ederim.[signature][hline] ~~Xtara~~ Level: 40+ Weapon Class: Bow Force Class: Ice (Light+Fire) Armor Class: Protector Guild: Paticik Server: Aege Ahanda Resmim
Öne çıkan mesajlar