GM-Newbie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 türkler daha çok hangi server'da ona göre seçelim.[signature][hline]||EGmerchants[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silksoul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 - Tanrım... her yerlerdeler... durduramıyoruz... komtanım... laser torpidolarını harcadık, proton, nötron hepsi bitti hala geliyorlar... - Gelirler hayatım, gelirler canım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bi yerden çat sesimi duydum? bana mı öyle geliyor? lol[signature][hline]||EGmerchants[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulmo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Ben Troyda cok turk goruyorum ama girmesi baya zor diyer serverlardada var tabi ama bence troyda cok Türk var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 aege dede fazlaca var hem patilerde fazla bildiim kadarı ilen..[signature][hline]Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Türk arkadaşlarımız genelde Troyda başladılar, orada leveller düşük sizede orayı tavsiye ederim.[signature][hline] ~~Xtara~~ Level: 40+ Weapon Class: Bow Force Class: Ice (Light+Fire) Armor Class: Protector Guild: Paticik Server: Aege Ahanda Resmim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bekdemirc Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 xian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanity Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Aegede oynuyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar