codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 irfanview da resize var gerçi hep ben çözünürlüğü küçültmek için kullandım onu ddene[signature][hline]player's hanbook - forgotten realms campaign settings forgotten realms 21 kitap(eng) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Super Mario olur =)[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bu 19x15 resmin çözünürlüğünü 1024x768 getirene böbreğimi vericem.ben boyutunu 1024x768 e getirdim.sizde aynı resmin çözünürlüğünü getirin. [spo1=hart][/spo][signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bunu getirmek kısmen basit fistancım. çevredeki piksellere göre piksel ekleyen bir program (ki böyle bir program varsa) teorik olarak kolayca düzeltebilir bu resmi. o boyutta bir resmi (ilüstrasyonu değil) büyütsün, o zaman ben de bir böbreğimi vereyim.[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bekle yapıyorm. sen karnını deşmeye başla =) [Bu mesaj Hell_Angel tarafından 26 Aralık 2005 19:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Kardeşim oluyor mu olmuyor mu alla alla?[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Bursa a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 olmayan pixel'i üretemezsiniz.dünyada böyle bir teknoloji yok. ancak ellerinizle tek tek kafanıza göre pixel ekleyebilirsiniz.oda gerçek ile alakası olmayan bir resim olur. misal ; bu 33x20 resimdeki manzarayı 1024x768 e getirirken elinle pixel ekleme yöntemiyle aynısını yapabilirmisin? buyur yap ozmn =) kolay gelsin. [spo1=view][/spo][signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 aynı kalitede olması imkansız olmayan bi pixeli nasıl yaratıcaksın programlarla büyütsen bile kalitesi mutlaka düşer tam verim alınmaz. Arkadaşın dediği gibi komşu pixellerden faydalanma mantığı olsa bile bu tam verim anlamına gelmez.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Olmuyor yani...[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Bursa a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 çok küçük oldugu için bu kadar oldu gördügünüz gibi karelerden eser yok [spo1=bak][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ben manzarayı göremiyorum ama hell olmadı[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 photoshopda blur efekti tartışmıyoruz burda :P[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Yemedi yani[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Bursa a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bu resmi 1024x768 e getirseniz mesela aynen.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 @fistan blur filan yapmadım fistan anlamıosan konuşma. [spo1=305*197 lik bi resim][/spo] 1024*768 Ps'ta pixeli yükseltilmiş hali. [spo2=1024*768][/spo][Bu mesaj Hell_Angel tarafından 26 Aralık 2005 19:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Hell_Angel, 26 Aralık 2005 19:36 tarihinde demiş ki: @fistan blur filan yapmadım fistan anlamıosan konuşma. [spo1=305*197 lik bi resim][/spo] birazdan 1024*768 yapıp atcam photoshopta Ps: hiç bir efekt kullanmadan.. arkadaşım photoshopla blur yapmadın ama aynısı blurla olur.burada photoshop efektlerinden bahsetmiyoruz.yoktan pixel üretemezsin diyoruz alal alaa.uslubuna dikkat et. kimsenin malı değil burası. ok?[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ben burayı benim malım demedim şimdi. Uslubumdada her hangi bi bozukluk görmüyorum. ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 0kok.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Bu lafı bekliyordum :D hea[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Bursa a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 pixel katliamı olur.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloaded Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Fistan, 26 Aralık 2005 17:40 tarihinde demiş ki: bu 19x15 resmin çözünürlüğünü 1024x768 getirene böbreğimi vericem.ben boyutunu 1024x768 e getirdim.sizde aynı resmin çözünürlüğünü getirin. [spo1=hart][/spo] tabi ben salak gibi jpg kaydettim bunu siz onu gif olarak görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ahah 1024x768 e getirdin ve oldu diyosun :) [spo1=sence olmus mu?][/spo][signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Yok olmuyor[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Bursa a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloaded Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yok ben yeni kalp yaptım edit: ama niye yaptım bilmiyorum tamamen doğaçlama ve fistanın verdiği resimden çıkma biraz daha düzelticem sonra o kalbi sökür bunu takıcaz bypass olayı lol[Bu mesaj fastreloaded tarafından 26 Aralık 2005 19:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 yahuu siz naslı böyle bilmişlik yapabiliyorsunuz! ben senelerdir masa üstü yayıncılıkla uğraşıyorum.(mesleğim bu) hala ufakcık resmi büyültünce hiç bir şey olmuyor diye nasıl diyebiliyorsunuz. ozaman ben ufacık bir dia çektirmek için fotografcılara boşu boşuna tomarla para ödüyorum demek. Olurmu öyle şey yaa... [Bu mesaj Matis tarafından 27 Aralık 2005 11:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar