Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Böyle bişi mümkün? Örn: 56x56 bi resmi 1024x768 yapmak gibi[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Bursa a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-wook Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 photoshop'la mumkun[signature][hline]39 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mümkün ancak çözünürlügün alt üst olmasıda mümkün.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 çözünürlüğün alt üst olmasını istemiyorum[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Bursa a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 çözünürlüğü 1024 e getiremezsin ancak boyutunu getirebilirsin. mümkün deil.olmayan pixel yaratamazsın.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-wook Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 cozunurluk tabiki degisir. senin dedigin gibi nasıl yapılıor bilmiorum[signature][hline]39 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambokazim Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Çözünürlük bozmadan mümkün . Bu programı kullan ; http://www.benvista.com/main/content/content.php?page=downloads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 resim mario olur[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ya 1024 diye salladım normal fotoğraf gibi olması yeterli[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Bursa a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ps ile yaparsın ama 56x56 1024x768 olmaz[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: toggie, 25 Aralık 2005 18:06 tarihinde demiş ki: ps ile yaparsın ama 56x56 1024x768 olmaz olur ama oranı bozulur.[signature][hline][b]And after all we're only ordinary men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 boyutu büyür çözünürlüğü yükselmez. :/[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 1024x768 de olur. 1x60 da yaparsın ama resim ne derece kullanılır olur bilmem.[signature][hline]Duke_Guybrush, 24 Aralık 2005 19:13 tarihinde demiş ki: benim tanıdık blacksmith var. pmden ulaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Impossible is nothing.[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Cintonik, 25 Aralık 2005 17:51 tarihinde demiş ki: resim mario olur +1[signature][hline]Bleda, 26 Aralık 2005 00:27 tarihinde demiş ki: ...böyle yalan yanlış yalanalr sölüosun .. Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: ..selam yeniyim, muyluyum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 görüntüyü bozmadan 56x56 yı ancak 1024x1024 yapabilirsin, demeye calıstım ben. yoksa tabi ki istediğin boyuta getirirsin ve bunun için ps ye ihtiyac yok paintte de yaparsın 1x60 ı.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 hahhahahahahah niye bilmiyorum ama bu topicte çok güldüm ben :D muahahhahahahahaha biri "şöyle mümkün" diyo, diğeri "böyle mümkün" diyo, diğeri "şöyle mümkün ama böyle olur" diyo, diğeri "böyle olur ama şöyle mümkün değil" diyo tüm kombinasyonlar kurulmuş :lol:[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Resmi update et link ver istersen ben buyulteyim..[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 photoshopta yapabilirsin ayrıca resim kullanılamaz halede gelmez gayet normal olur. pixelle birlikte çözünürlüğünüde artırabılıosn photoshopta.[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 pixel artmaz aynı kalır, resim büyür[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sanırım msn deki resmi büyültmeye çalışıyorusun dimi? :) dostum hiç bir şekil de yani fotograf gibi olmaz. hatta fotograf ölçüsündeki gibi büyültsen dahi resim döner çorbaya! (hatta bu erkek mi kız mı anlamayamassın bile :) ) anlıyabileceğin dilde konuşmaya çalıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ya alakası yok corbaya fln dönmez aksam yolla resmi 50*50 de nası gözüküyosa 768*1024 dede aynı sekilde göstertip yollıım sana . çözünürlük aynı kalıyo fakat resim çorba morbada olmuyo.[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 o çözünürlükten 1024 yapınca masanın üstüne olmayan bi kalemi falan koymak lazı, buda hayal gücü ile mümkündür[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ya o inanmayanlar bi resim upload etsinler aynı çözünürlükte 1024 yapıp yollıcam akşam şu an stajdayım eve gidince yapabilirim ancak photoshop lazım çünki..[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 http://en.wikipedia.org/wiki/Image_resolutionya lütfen aç bi bak ya bak resimli anlatmış boyut ile çözünürlük farklı şeyler lütfen yapmayın ya üf[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar