Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Clan üyesi Kennicky hakkinda...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
NightHunter666, 27 Aralık 2005 20:55 tarihinde demiş ki:
hmmm herkese tskler Kennicky ile konustuktan sonra yollarimizi ayiracaz heralde saolun tekrar...

kontratı feshet birader hemen[signature][hline]LeveL 67 Karus Warrior
220k NPs
Mesaj tarihi:
yuh Kennicky glitching in g sini bilmez.Az önce sordu bana ne o die msnden.Tamamen tesadüftür.Asla öyle birşey yapmaz yapamaz bilmio çünkü.
Edit: Evet yapıomuş az önce söyledi ama glitching olduğunu bilmiomuş onun.Neise...

[signature][hline]Kıldan sorulara tükürüksüz cevaplar...

[Bu mesaj Sentinel tarafından 27 Aralık 2005 21:03 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Sentinel tarafından 27 Aralık 2005 21:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
eet öyle yapıodum ama bunun glitching olduunu bilmiordum.Sentinel da yazmış ztn bn glitching nedir bilmezdim kötü bir yolla olsa da öğrenmiş olduk.

(bu arada kullanıcı adım niye elimden alındı onuda anlamıs deilim.....)
Mesaj tarihi:
said:
dereque, 27 Aralık 2005 20:43 tarihinde demiş ki:
katli vaciptir

Dereq ara ara gelip bir cümle koyuyosun böle çok gülüyom valla...Erdener abi gibisin...[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 68
NP: 170xxx
Clan: JokerS
Server: Ares
Durum: Az kaldı...
Mesaj tarihi:
said:
Marl0_on, 27 Aralık 2005 21:19 tarihinde demiş ki:
pardon ama bu nasil bi adalettir forum olarak diorum glicth le alakali bi sekilde banlandiysa burdaki acc u burial i de banlayin o da duperdi
k thnx DIE!

yoktur oyle bişe[signature][hline]K.Mltn
Mesaj tarihi:
bu arada
monsterkilli hackleyen fa1con diye bi duyum aldim dogrudur yanlistir bilemem gönderdigi dosyada herhangi bir sey olabilir benden bilinmesin...
ben fazla anlamam taratma islerinden birisi taratirda bilgi verirse simdiden tskler...[signature][hline]::Ujio::
68 lvl
warrior
ares
unblocked
Mesaj tarihi:
said:
bilinc, 27 Aralık 2005 21:19 tarihinde demiş ki:
said:
dereque, 27 Aralık 2005 20:43 tarihinde demiş ki:
katli vaciptir

Dereq ara ara gelip bir cümle koyuyosun böle çok gülüyom valla...Erdener abi gibisin...

:D ağır abi gibi oluorum dimi..[signature][hline]LeveL 67 Karus Warrior
220k NPs
Mesaj tarihi:
Konuyu deiştirmeyin ltfn Ken in glitching yapmasından bahsedioruz.Belki yapmış olabilir ama yanlış birşey olduğunu bilmiyordu we eğer charına herhangi birşey olmazsa ( we tabi devm ederse ) eminim bundan sonra yapmayacaktır.Onun böyle tanınmasını istemem...[signature][hline]:tebrikz:
Mesaj tarihi:
kennicky ile konusmadim ama o cikmadigi sürece clandan atmama karari aldim herkes yanlis yapabilir önemli olan hatayi görüp yeniden yapmamaktir tekrar yapmamasi ümidiyle herkese tskler....[signature][hline]::Ujio::
68 lvl
warrior
ares
unblocked
Mesaj tarihi:
evet yaw will be human as soon as possible çok daha güzeldi[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum
eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D
  • Yeni Oluştur...