dereque Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: NightHunter666, 27 Aralık 2005 20:55 tarihinde demiş ki: hmmm herkese tskler Kennicky ile konustuktan sonra yollarimizi ayiracaz heralde saolun tekrar... kontratı feshet birader hemen[signature][hline]LeveL 67 Karus Warrior 220k NPs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sentinel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 yuh Kennicky glitching in g sini bilmez.Az önce sordu bana ne o die msnden.Tamamen tesadüftür.Asla öyle birşey yapmaz yapamaz bilmio çünkü. Edit: Evet yapıomuş az önce söyledi ama glitching olduğunu bilmiomuş onun.Neise... [signature][hline]Kıldan sorulara tükürüksüz cevaplar... [Bu mesaj Sentinel tarafından 27 Aralık 2005 21:03 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Sentinel tarafından 27 Aralık 2005 21:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnforGettabLe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 eet öyle yapıodum ama bunun glitching olduunu bilmiordum.Sentinel da yazmış ztn bn glitching nedir bilmezdim kötü bir yolla olsa da öğrenmiş olduk. (bu arada kullanıcı adım niye elimden alındı onuda anlamıs deilim.....) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 pardon ama bu nasil bi adalettir forum olarak diorum glicth le alakali bi sekilde banlandiysa burdaki acc u burial i de banlayin o da duperdi k thnx DIE![signature][hline]I need a gun to keep myself from harm o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: dereque, 27 Aralık 2005 20:43 tarihinde demiş ki: katli vaciptir Dereq ara ara gelip bir cümle koyuyosun böle çok gülüyom valla...Erdener abi gibisin...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Marl0_on, 27 Aralık 2005 21:19 tarihinde demiş ki: pardon ama bu nasil bi adalettir forum olarak diorum glicth le alakali bi sekilde banlandiysa burdaki acc u burial i de banlayin o da duperdi k thnx DIE! yoktur oyle bişe[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bu arada monsterkilli hackleyen fa1con diye bi duyum aldim dogrudur yanlistir bilemem gönderdigi dosyada herhangi bir sey olabilir benden bilinmesin... ben fazla anlamam taratma islerinden birisi taratirda bilgi verirse simdiden tskler...[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 iiki indirmemisim[signature][hline]I need a gun to keep myself from harm o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: bilinc, 27 Aralık 2005 21:19 tarihinde demiş ki: said: dereque, 27 Aralık 2005 20:43 tarihinde demiş ki: katli vaciptir Dereq ara ara gelip bir cümle koyuyosun böle çok gülüyom valla...Erdener abi gibisin... :D ağır abi gibi oluorum dimi..[signature][hline]LeveL 67 Karus Warrior 220k NPs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Marl0_on, 27 Aralık 2005 21:25 tarihinde demiş ki: iiki indirmemisim sen zaten post kasmaktan indirmeye vakit bulamamisindir =)[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 noob ujio :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 banlatmaya mi calisionuz anamadim ki nedir bu post kasiosun muhabbeti[signature][hline]I need a gun to keep myself from harm o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peki Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu deiştirmeyin ltfn Ken in glitching yapmasından bahsedioruz.Belki yapmış olabilir ama yanlış birşey olduğunu bilmiyordu we eğer charına herhangi birşey olmazsa ( we tabi devm ederse ) eminim bundan sonra yapmayacaktır.Onun böyle tanınmasını istemem...[signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 kennicky ile konusmadim ama o cikmadigi sürece clandan atmama karari aldim herkes yanlis yapabilir önemli olan hatayi görüp yeniden yapmamaktir tekrar yapmamasi ümidiyle herkese tskler....[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: Marl0_on, 27 Aralık 2005 21:32 tarihinde demiş ki: banlatmaya mi calisionuz anamadim ki nedir bu post kasiosun muhabbeti hem kasıyo hem kızıo:D[signature][hline]QUIT KNIGHT ONLINE BB ALL.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 poli şu imzandaki açıklamayı kaldır can sıkıntısı yaratıyo :/[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 evet yaw will be human as soon as possible çok daha güzeldi[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: Informer, 28 Aralık 2005 05:12 tarihinde demiş ki: poli şu imzandaki açıklamayı kaldır can sıkıntısı yaratıyo :/ ıhh olmaz..[signature][hline]QUIT KNIGHT ONLINE BB ALL.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kennicky_ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Kennicky suandan itibaren satiliktir ilgilenenler burdan pm atsin!...[signature][hline]Name: Kennicky Clan: Owned_By Server : Ares LvL: 6x Nation: Karus Job: Shadow Vain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar