Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

*Aşkın Tanımı Olmaz*

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
AŞKIN TANIMI OLMAZ

Bir gün arkadaşımla çay içiyor,muhabbet ediyordum.Bana, Aşık olmak nasıl bir şey,aşk nasıl bir duygu ? diye soruverdi.
İyi o halde dinle dedim.

Napolyon , bir gün düşman askerlerinden kaçarken bir bakkala girer,bakkal Napolyonu hemen tanır ve saklar.Arkadan gelen düşman askerlerine de önündeki yolu göstererek:
Şu tarafa doğru kaçan bir adam gördüm der.
Düşman askerleri gittikten beş dakika sonra Napolyonun muhafızları gelir.O anda bakkal:
Efendim haddim olmayarak size bir şey sormak istiyorum. Ölümle burun buruna gelmek nasıl bir duygu diye sorduğu anda Napolyon: Bre densiz!Sen kim oluyorsun da ,dünyayı titreten insana böyle bir soru soruyorsun; der muhafızlara dizin bu herifi kurşuna diye emir verir.
Bakkalın gözünü bağlarlar.Üç,iki,bir;diye sayarlarken bakkal
Ne yaptım ben?Bak şimdi öleceğim; diye düşünürken bir el uzanır ve göz bağını açar.Bağı açan Napolyon;dur ve ;İşte böyle bir duygu; der.

Aşk da böyle bir duygudur.Anlatılmaz yaşanır.

Bebişime...

[signature][hline]"Çamur mu sürmek istiyorsun başkalarının duygularına?Önce senin ellerin kirlenecek..
Suyla mı gidiyorsun bir başkasının yanan yüreğine ? Bu yürekte hep yerin olacak..."

[Bu mesaj DesertRose tarafından 25 Aralık 2005 19:49 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DesertRose tarafından 25 Aralık 2005 19:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
güzelmış yaw begendim..[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Mesaj tarihi:
süper yaw..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
  • Yeni Oluştur...