DesertRose Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 AŞKIN TANIMI OLMAZ Bir gün arkadaşımla çay içiyor,muhabbet ediyordum.Bana, Aşık olmak nasıl bir şey,aşk nasıl bir duygu ? diye soruverdi. İyi o halde dinle dedim. Napolyon , bir gün düşman askerlerinden kaçarken bir bakkala girer,bakkal Napolyonu hemen tanır ve saklar.Arkadan gelen düşman askerlerine de önündeki yolu göstererek: Şu tarafa doğru kaçan bir adam gördüm der. Düşman askerleri gittikten beş dakika sonra Napolyonun muhafızları gelir.O anda bakkal: Efendim haddim olmayarak size bir şey sormak istiyorum. Ölümle burun buruna gelmek nasıl bir duygu diye sorduğu anda Napolyon: Bre densiz!Sen kim oluyorsun da ,dünyayı titreten insana böyle bir soru soruyorsun; der muhafızlara dizin bu herifi kurşuna diye emir verir. Bakkalın gözünü bağlarlar.Üç,iki,bir;diye sayarlarken bakkal Ne yaptım ben?Bak şimdi öleceğim; diye düşünürken bir el uzanır ve göz bağını açar.Bağı açan Napolyon;dur ve ;İşte böyle bir duygu; der. Aşk da böyle bir duygudur.Anlatılmaz yaşanır. Bebişime... [signature][hline]"Çamur mu sürmek istiyorsun başkalarının duygularına?Önce senin ellerin kirlenecek.. Suyla mı gidiyorsun bir başkasının yanan yüreğine ? Bu yürekte hep yerin olacak..." [Bu mesaj DesertRose tarafından 25 Aralık 2005 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DesertRose tarafından 25 Aralık 2005 19:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Cok süper ya:) Napolyon'un kafa cok iyi calişiyor.[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod
Dreamer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 güzelmış yaw begendim..[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
vratyas_vakyas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 zekice...cooooooool:)[signature][hline]ve ( O ) kudretli ağaç düştü.. Adalet herşey için...
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Hoş ben beğendim.[signature][hline]()_() ('o' ) <=== RabbiTs Aren't Sweet!
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 çok müthiş birşey ya bu adam birde para para para dememişmidir?[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 süper yaw..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Famy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 cok gusel =)[signature][hline]help me please,more and more that tıme...
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 vay be güzelmiş[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM
Öne çıkan mesajlar