Arnaviscaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 1 yıl önce bırakmıştım 6-7 gün önce tekrar başladım casual takılıyorum ve oldukça hoşuma gitti oyun. Fakat serverın popülasyonu çok değişmiş ve ilginçtir son günlerde giderek kalabılıklaşıyor. Merak ettiğim bizden oynayan hala varmı ? Arvoxel -LVL 44 Guardian Zelphie -LVL 50 Wizard [Bu mesaj Arnaviscaa tarafından 25 Aralık 2005 13:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Alaturqa guild vardı ama runnyeye dan splitpaw a geçmiştik şimdi noldu bilmiom.[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: pardon sen nerenle karıştırıodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 www.alaturqua.org bide gladmir e tell at istersen[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 gladmir alaturqua da değil uzun bir zamandır[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ala dan split e guild in yarısı geçti sonra noldu bilmiyorum...[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yok biz çıkalı 6 ay filan oluyor[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 gladmir wow a geçtiydi orda kuruldu alaturqua şimdide Dark and Light ta[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 canım kardeşim bilmiyorsun sus Ben (BaTTaL) gladmir Venoms Explorer Samah Odesa Tasy Burakstilin Evoyan blackice ve bir sürü insan geçen temmuz görüş ayrılığına düşünce yollarımızı ayırdık şimdi hepimiz Ebonlora tag i taşıyoruz DnL da olan Alaturqua değil Ebonlore[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 alaturqua orda demedimki yanlış anlamışsın Gladmir dark and light ta (ayrıca onların arasında niye shalafi yok :P )[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 mesela shalafiyi görürsem kellesini kesip kafasını kazığa saplayacağımdan olabilir[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ohyş neyse tartışmaları biliyorum girmiyelim o konuya en iyisi...[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 dimi[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: GwindonSurion, 25 Aralık 2005 22:42 tarihinde demiş ki: ohyş neyse tartışmaları biliyorum girmiyelim o konuya en iyisi... Yerinde bir karar[signature][hline]GladmiR Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Alaturqua daydık bizde ama movelog yaptığımız halde runnyeye da kalmıştık. Splitpaw pek iyi durumda gözükmüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 SWG deki FRF olusumunu EQ2 ye tasidik. Su an 10 kisi variz. Server:Antonia Bayle(US) Alligment:Good[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Bio-Engineer,Master Chef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar