Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Premium Son Gün Sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Onun devam edip etmedigini bilmiyorum da. Premium bittiği zaman oyuna girmek icin baya bi ugras verildigini biliyorum :D[signature][hline]Aresde Satilik
+8/15 Rouge Chitin Shell Helmet
Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir.
Teklifleriniz için Burdan yada
Oyunda /pm picallo_tr.
Mesaj tarihi:
Walla bilmiyorum. Ama benim bugün son. Şu an patchleri yüklüyorum. Eğer hata verirse yazarım ok?[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN
Server: Olimpia
Level: 4x
Race: Archer
np: 6xx
Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite)
Mesaj tarihi:
Evet dvm edio ben yenisini alalı 5gün edio fakat bittikten 3 gün sora alabildim:S[signature][hline] ::gel_pc_pc::
Ares
Lvl 65
Elemental lord
Clan GODz
NP 315k
Mesaj tarihi:
Etmiyor son gün bug ını soruyorsan.[signature][hline]----------------

Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk
Class:Archmage/Assasin
Server:Beramus/Olimpia
Lvl:62/55
Np:205.xxx/1xxx
Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever)
Mesaj tarihi:
Evet son gün olayını soruyorum. Premium'un son gününde girilemiyordu ya hata veriyorda %10'da onu merak ettim.[signature][hline]Server: Diez
Nick: Holydexteriyus
Clan: Tormentors
Mesaj tarihi:
Evet!.. Denedim girebiliyorum hiç sorun yok...[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN

[Bu mesaj Theridone tarafından 28 Aralık 2005 16:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
önemli değil. Zaten merak etmiştim bende.

Ama şimdi Aklıma bişiy takıldı:
Bende KC kaldı pre bitince kullanabilir miyim?[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN
Mesaj tarihi:
Kullanabiliyorsun ben daha önce ki KC'mi bitirememiştim tabii o zamanlar buffer'dım. Sonra pre. olmadan scroll falan aldım. Healer olunca gerekli oluyor. Sorun olmuyor kullanabiliyorsun.[signature][hline]Server: Diez
Nick: Holydexteriyus
Clan: Tormentors
Mesaj tarihi:
arkadaslar deli oldum bana bir yardım edin premiyum olmak istiyorum fakat buy dediğim zman sayfa görüntülenemiyor diyor sizlerde aynı sorun varmı ??? yardım plsss .

mrymidon lvl 58x
warior clan knightsA co Leader .. and Knights (ally) Leader ...
Mesaj tarihi:
benim her türlü hileye hurdaya kafası çalışan insanım sonunda kredi kartı buldum alıcam premium hadi buna da çare bulun da oyuna girelim...[signature][hline]Name:Imaginary
Job:Blade Master
Nation:El Morad
Clan:Schzophrenia
Server:Ares 1-2-3
Lvl:6x
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
arkadaşlar ben şuan o bug' ı yaşıyorum..bugun premium bitti ve oyuna giremiyorum %10'da iken kapaniyor >.<

bu sorundan nasil kurtulabilirim ?
simdiden tsk'ler

[ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 23:53 tarihinde, Xtreme_Chill tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bende öyle hatirliyordum ama bitmemis ;s

cafe'de denedim sorunsuz girdim oyuna ama evde giremiyorum ve 2'er defa tamamen klasorleri ile silip patchleri(boyle yaziliyordu sanirim) yukledim ...tum bunlara ragmen %10 da kaliyor >.<

[ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 23:58 tarihinde, Xtreme_Chill tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...