Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 [spo1=OMG][/spo] [spo2=OMG2][/spo][signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:65 xD! Class:warrior clan:Honor Np:1 k cük Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: KOSP SuX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 adamlar 3 lü oklarla DM kesiyolar hemde çok seri :-O[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:65 xD! Class:warrior clan:Honor Np:1 k cük Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: KOSP SuX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 YAŞASIN OLYMPIA :D[signature][hline]Server : Olympia Nick : _KB_ LVL : 57 (şimdilik) NP : 7 k (bu da şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 helal olsun valla go olimpia go :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 isiloon kesiolar kosp la abi bu ne ki[signature][hline]I need a gun to keep myself from harm o_0 Owned By ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bunu kesen adamlar 50 bile deil 40+ 3 lü ok ile 5-6 archer bi mage bi priest DM kesiyolar hemde çok seri[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:6x debiliriz diebilirmiyiz :s Class:warrior clan:unuttum :D Np:1 k cük Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: KOSP SuX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 biz de mı kessek :D 2-3 kospçu alıp[signature][hline]Server : Olympia Nick : _KB_ LVL : 57 (şimdilik) NP : 7 k (bu da şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 raptor düşerse alırım ama :D[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:6x debiliriz diebilirmiyiz :s Class:warrior clan:unuttum :D Np:1 k cük Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: KOSP SuX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 raptor mu ? bana pot düşsün ordan yeter :D şaka tabi[signature][hline]Server : Olympia Nick : _KB_ LVL : 57 (şimdilik) NP : 7 k (bu da şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 :-) post kasıyoruz devam [signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:6x debiliriz diebilirmiyiz :s Class:warrior clan:unuttum :D Np:1 k cük Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: KOSP SuX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 hadi toplanın gidiok bizim orda bi cafeci abi var o satıo kosp alırız ohh 1 ayda zengin oluruz xD[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 :D[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:6x debiliriz diebilirmiyiz :s Class:warrior clan:unuttum :D Np:1 k cük Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: KOSP SuX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 valla almaya gerek yok bizde bedavası varrr :D[signature][hline]Server : Olympia Nick : _KB_ LVL : 57 (şimdilik) NP : 7 k (bu da şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 =D bende yok fallaa aqaa[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:6x debiliriz diebilirmiyiz :s Class:warrior clan:unuttum :D Np:1 k cük Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: KOSP SuX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: aslik, 28 Aralık 2005 11:36 tarihinde demiş ki: valla almaya gerek yok bizde bedavası varrr :D :-) bu smilyi yeni ögrendim <3 kenjuro :-)[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 nasıl yaptın ? bize de öğret :D[signature][hline]Server : Olympia Nick : _KB_ LVL : 57 (şimdilik) NP : 7 k (bu da şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 sadece 6 kişilik die bi topic açmıslar oraya yazdım nası yapıldığını =P[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:6x debiliriz diebilirmiyiz :s Class:warrior clan:unuttum :D Np:1 k cük Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: KOSP SuX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ama çabuk davranın her an topic uzak diyarlara gidebilir hafiften boom oldu :-)[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 :horace:[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:6x debiliriz diebilirmiyiz :s Class:warrior clan:unuttum :D Np:1 k cük Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: KOSP SuX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bu ne smylisi? :-)[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 :horace: oldu inşallah :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D [Bu mesaj bubbaChucks tarafından 28 Aralık 2005 11:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 hll x)[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:6x debiliriz diebilirmiyiz :s Class:warrior clan:unuttum :D Np:1 k cük Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: KOSP SuX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 kenjuroyla smily saati ya da sanatı sen seç :-)[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 =D[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:6x debiliriz diebilirmiyiz :s Class:warrior clan:unuttum :D Np:1 k cük Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: KOSP SuX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 neyse ya ben oyuna giriyom sonra görüşürüz :pp[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:6x debiliriz diebilirmiyiz :s Class:warrior clan:unuttum :D Np:1 k cük Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: KOSP SuX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar