ofs Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Evt bu bir bugdur.Örnek veriyorum Ali Nickine Pm atıyorsunuz Diyorsunuzki :ali aga clan pls yada başka bişi herneyse bu aliye yazdıgınız msj Veliye gidiyor.Eger inanmayan arkadaş olursa ss alip upload ede bilirim 3 gün önce başıma gelmisti suanda yine geldi başkasina bişe yazıyorum bir başkasına gidiyor bir başkası başkasına bişe yazıyor bana geliyor[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCPC Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Cok garip[signature][hline] ::gel_pc_pc:: Ares Lvl 65 Elemental lord Clan GODz NP 315k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 karsi taraftakinin pm i blockluysa baskasina gider[signature][hline]I need a gun to keep myself from harm o_0 Owned By ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 hmm galiba senin dedigin blocklu oldugu zaman bir başkasına gidiyor evt galiba senin dedigin gibi.Ben ilk defa böyle birşeyle karsılasıyorum oyun oynayalı bu patchdamı cıktı bu yoksa önceden varmıydı 4 aydır böyle birşeyle karsılasmadım hiç [Bu mesaj ofs tarafından 28 Aralık 2005 15:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 özellikle party dekilere oluo diye biliyorum. ben dün akşam birine AnarShe nin id ve şifresini yazmıştım inşallah başkasına gitmemiştir :D[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31 -Eeee bişey olmadı -Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,... [Bu mesaj Joey tarafından 28 Aralık 2005 15:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bence gitmiştir:D::DD[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: ofs, 28 Aralık 2005 15:33 tarihinde demiş ki: hmm galiba senin dedigin blocklu oldugu zaman bir başkasına gidiyor evt galiba senin dedigin gibi.Ben ilk defa böyle birşeyle karsılasıyorum oyun oynayalı bu patchdamı cıktı bu yoksa önceden varmıydı 4 aydır böyle birşeyle karsılasmadım hiç [Bu mesaj ofs tarafından 28 Aralık 2005 15:34 tarihinde değiştirilmiştir] ben bunu yaklaşık 7 veya 8 ay önce görmüştüm bi dahada olmadı ama bilmiyorum yinede sonradan kaldırılmışmıydı[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31 -Eeee bişey olmadı -Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 O bana da olmuştu. Yazdıklarım farklı farklı kişilere gitmişti. Komik oluyor ama rezil olmamaya dikkat etmek lağzım.[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 eskiden sole bisi vardii party kuruoduk eslantta iste apostle ko var o zmnlar 60 a kasiom 8 kisilikparty kurdum bi kac tanede afk adam vardi sanirim inv. ettiklerimden biz gittik kasioz bi 20 dakka sonra filam partyde olmayan ama inv ettigim bi adam xD dedi party chatten xD o WWWWWWWWWWWWWW yapipda yapilan deildi komedi falla.[signature][hline]I need a gun to keep myself from harm o_0 Owned By ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 hmm anladım.Bence cok kötü bir bug arkadaşım baktım ana bacı küfür ediyor bana dedim sen nediyorsun dedi pardon sana demedim başkasına dedim sanamı yazdım dedi Bende daha önceden bu olayla karsılastım 3 gün önce arkadaşa Piana gel diyorum başka adama Söylüyormusum sen kimsin vs gibi şeyler söylüyor 1 kerede küfür yedik zaten neyse:=)[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Suanda bu olay devam ediyor gmler biliyordur tahminimce bugu cs den yollamaya gerek yok :=)[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 evet karşı tarafım pm blocklu ise başkasına gidiyor , benimde başıma gelmişti ama uzun zamandır olmuyor.[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Bana bugün ve 3 gün önce olduguna göre Devam ediyor Shitttttttttttttttt[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter_ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 benim bildiğim pm attığınız kişi offline ise ondan önce en son yazdığınız kişiye gidiyor tabi yanılıyoda olabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ben bu mevzu yüzünden az küfür yemedim elalemden :D[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:Schzophrenia Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 daha öncede olan bi bug,arada gösteriyo kendini[signature][hline]diez lvl 61 mage lvl 62 rogue vazgeçtim satmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Can_TR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ewet.karşı tarafın pm kapalı ise . başka birine gider yazdıkların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeMo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Ya banada oldu o gün önemsemedim ama size defalarca olmuş:D xıgenon2 mert_jedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar