Gothic Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 :( buluşma istirikkk[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Beyler yaa artık kesin bi gün belirlesekte buluşsak ha nasıl olur burada sadece yazıyorus yaa buluşalım yada buluşmayalım.Kasım 1 de buluşalım artık nasıl olur bayramın bilmem kaçınceı gününe geliyor o günde buluşmaya ayırın işte halla halla burada yazıyorus sölüyos ama havada kalıyor.Lütfen buda yalan olmasın.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria Ellerosse/Hunter-Invadoria
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ben gelirim her türlü[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 topici acıp gaz veren benim,gelmessem ayıp olur snrm eheh.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ee ne zaman yapak? son kez görüşmek istiyorum..[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler ..
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bu cumartesi deil öbür cumartesi? yada bu pazar?? da buluşmanın amacı ne:D?[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Valla dediğim gibi herkesin en rahat tatil yapacağı gün bayramda kasım 1'de bayrama geliyor kaçıncı günü bilmem herkese uygun olur heral ama başka bi verirsenizde bana uyar.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria Ellerosse/Hunter-Invadoria
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bana uyar sabahmı yapılcak akşammı?[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski
spawn77 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 hmm haberim olmadan organizasyona dahil oldum :P 77ler gelicek.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW]Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 valla gelirim gelmesıne de tanıdık yok :) zaten arasıra alsancaktayım ben :)[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 abi ozmn 1 kasımda alsancak iskelede buluşup biyerlere gidelim saati siz söyleyin.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 yok artık öğlen 2-3 gibi olsun.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 buda yalan olcak galiba. daha kimseden buluşalım buluşmıalım die bişi çıkmadı[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bulusalım , istiosanız şubata yada yaza randevu verebilirim size:D
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 buluşalımda bi şubat tatili dionuz bi 1 kasım dionuz.karar verin buluşalım işte.alsancakta falan yada karşıyaka da ya da bornova da işte nerede olursa artık..[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin.
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 1 kasımdada buluşalım şubattada[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Bu tarihin baya bi öncesinden altını çizerek söylüyorum kesinlikle belirlenmesi gerekir. Ondan sonra altına milletin gelip gelemiceği yazılır. Herkes için uygunsa o gün buluşma yapılır. Eğer bu büyük bir buluşma olucaksa. Küçük olucaksa biz zaten aramızda toplaşıoz. :P ayrıca 1 kasım benim için olmaz. Sömestre de diyorum ben..[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler ..
capul Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Izmir de mi bu?Ben gelebilirim de unutma ihtimalim inanılmaz yüksek...hatırlatın bana bunu da kaçırmıyım...
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ben sömestr diye ztn söyledim de niye herkes daha öne cekmeye calı$ıyor anlamadım.ramazanda bulu$sak napıcaz?içen olmıcak "yok abı ramazandayız" dıyıp,yok ben orucum hedelerı+kı$ı sayısı az olucak.ayrıyetten kasım gelemem ımkansız bnm ıcın.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 eee yalanmı oldu bu ne oldu?[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 öle oldu galiba toplasak 4 kişi fln gelio bişi olmaz ondan.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 cogu ki$i sömestr gibi dedik siz kafanıza göre tarıh atmaya dvm edın.toplansanız 5 ki$iyi gececek mi mrk ediyorum.zamanında metket ben saeros denemı$tık 3 kı$ı olmu$tuk rekoru belkı egale edersınız.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 nie sömestr ben onu mrk ediom?[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 dershanesı olan vardır okulu olan var fılan belki ondandır kasmamak lazım[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Öne çıkan mesajlar