Pyro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Adam gıbı topla$ıp,kayna$mamızın ustunden 1 sene gectı bır daha ne o kalabalık ne de o kalabalıgın 1/4 u saglanamadı.Artık biraz silkelenin de $u havalar iyi azıtmadan bir bulu$ma yapalım.$öyle gidip bir$eyler yense metboy açlık ypsa yine,ordan kordona ıcmeye gıdılse saeros bnm ci$im geldi diyerek eve gitse fln.cok guzel olur diyorum yani.Ne derseniz? p.s:bu kdr lafa gaza gelmezse kımse bu ızmır tayfası fıstır.(daha önceden fıs oldugunu cok gorduk ama nese..)[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 İstanbul olsa bu gaza gelirdim ahaha[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
Dagger Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 pati mi kaldı???[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
metboy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 buluşursak açlık yapacağıma garanti verebilirim ama pazar gecesi otobüsle istanbula gidecem ben =p o yüzden bir yarınım var bir de öbürgünüm ( o da akşama kadar )[signature][hline];;suitfly
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 p.s herleyi özetliyor sanırım ben niye atlıyorum? gaza getirmek için sanırım hadi be izmirli patiler, yürüyün be koçlarım, kim utar sizi be hihayt![signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 gelmem.. asda[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler ..
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ho$ bi patiyle aynı dersanedeyiz ama adam kıcını kaldırıp 5 kat a$agıya ınmeye u$enıyor ehu.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ezme plz.. saatlerimiz değişti artık nihoho.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler ..
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 en azından mılletle bı zaman kararla$tıralım.sömestır tatili herkese uygun mu?(iyiki havalar azıtmadan dedık)[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
Dagger Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 2015 de toplanırız[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
metboy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 eheh sömestırda buluşalım o zaman ama taa bugünlerden sömestır tatilindeki buluşmayı ayarlayıp da buluşamazsak artık izmir tayfasını buluşma bölümünden yasaklayacaklar haberiniz olsun =p[signature][hline];;suitfly
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 reziliz... 2015 ii bncede:D sömöstör de yapalım olsun bitsin[signature][hline]Viva La SémiH
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Yılbaşı konularına benzedi :P 50 gün önceden "Herkese yeni yıllar, hayırlı olsun yeni yılımız..." gibi. Sömestra kaç gün var?[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 oeh yani sömestır.ekim de toplanalım işte.1 ekimden itibaren izmirdeyim.ne zaman yapacaksanız gelirim.[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin.
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 buluşma varsa bnde varım.gecemi olcak bu iş?[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ı-ııh yalan oldu galiba bu iş.kimsenin umrunda değil.[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin.
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Dagger, 23 Eylül 2005 23:23 tarihinde demiş ki: 2015 de toplanırız *!yalan olur* *!yalan olur* *!yalan olur* *!ayrıca topicin tamamı içinde yalan olur diye düşünür* *!hatta izmirden hıyar olmazki cacık olsun da der içinden*
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 hiç değilse biz izmirliler'in gaz insan olmadıklarını öğrendik hehe. p.s:fısız orası ayrı.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 kaç izmirli var şu forumda acaba[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bi tarih falan atın ortaya bari.bi umut :)[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin.
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 @lullaby: sömestr demi$iz i$te daha ne?bundan daha önce kimse toplanmaz.kimisi ist.de kimisinin dersanesi vs.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 GOOOOOOO İZMİİRR!!![signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 @pyro iyide niye celalleniyosun. biraz sakin. [Bu mesaj lullaby-kit tarafından 29 Eylül 2005 00:50 tarihinde değiştirilmiştir]
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Pyro aklımı okudun be nasıl yaptın merak ediyom :P valla ben dünden razıyım gelirim[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz. Anialeyn - Priest(60) Deadwing-Rogue Undead- Haumarush
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 şubat mı O_o *!yuh* *!oha* *!ööhhhöö* kasım ayıda bi gün olsun yaa drsn ye gidende işe gidende pazar günü boş olur bi günü ayarlasın işte[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz. Anialeyn - Priest(60) Deadwing-Rogue Undead- Haumarush
Öne çıkan mesajlar