Plus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Evet Arkadaşlar www.spygame.zevki.com Yeni Yaptigim Sitemi Sizlerler Paylasmak İstedim Umarim Orayi Beyenirsiniz Utima Online İceriklidir Paticikgin Yerini Hicbiryer Tutamaz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 sitemin tutmasını istiyorsan yonlendir.com dan yönlendirmiyeceksin adam gibi domain alacaksın ve sitenin içeriği çok basit olmuş asp php diliyle güzel biseyler yapabilirdin yanlış anlama amacım seni rencide etmek falan degil sadece görüslerimi bildiriyorum.Ama tebrikler gene bir şeyler yapmak için uğraşmışsın başarılar..[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 paticigede yalaklanmicaksin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 @Daniel Andoria ne zaman açılıyor ?[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 yazı şekli ve puntosu hoşuma gitmedi[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 tasarım pek iyi olmamış fazla içerik göremedim :) . Ehehe biraz daha iyi olabilir diye düşünüyorum bide işi tek mi yaprın bilmiyorum ama bir kişiyle olmuyor online gaming. Yani çok zorlanırsın :P . Bunları bir tavsiye olarak al . Belki zamanı geldiğinde rakip veya dost bile olabiliriz sitelerle :) .[signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar