loopus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Şifremi değiştirdim önce oynun sitesinden şifre geldi ama o girmedi sorna yahoodan türkce bi msjle şifrem geldi ve değerli olan herşeyim silinmişti hackmi yedim Ne yapıcam? yardım lütfen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: loopus, 28 Aralık 2005 00:09 tarihinde demiş ki: Şifremi değiştirdim önce oynun sitesinden şifre geldi ama o girmedi sorna yahoodan türkce bi msjle şifrem geldi ve değerli olan herşeyim silinmişti hackmi yedim Ne yapıcam? yardım lütfen :( sen şifreni hangi siteden degiştirdin? :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: loopus, 28 Aralık 2005 00:09 tarihinde demiş ki: Şifremi değiştirdim önce oynun sitesinden şifre geldi ama o girmedi sorna yahoodan türkce bi msjle şifrem geldi ve değerli olan herşeyim silinmişti hackmi yedim Ne yapıcam? yardım lütfen :( Geçmiş oLsun ezük Hayırdır ne zaman oLdu ?[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %87.71 Kasmaya Dewam Np Kasma iŞi Durdu... ) CLan : ... Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mottatoni Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Geçmiş olsun..[signature][hline]LvL : 6* Nps : 24*.*** Clan : UnderWorld Srvr : Cypher ----------------- Czde kosp kullananların canı çıksın ;Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PETEK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 MRBLAR Charım hala açılmadı:(( ve nereye mesaj attıysam herhangıbı bır yanıt gelmedi.sanırım charım öbür dunyalık oldu:(({haGX_63 LVL.ARES. hesperus clanı,]}elveda haGx,,,,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: loopus, 28 Aralık 2005 00:09 tarihinde demiş ki: Şifremi değiştirdim önce oynun sitesinden şifre geldi ama o girmedi sorna yahoodan türkce bi msjle şifrem geldi ve değerli olan herşeyim silinmişti hackmi yedim Ne yapıcam? yardım lütfen :( Hacklenmişsin sanırım :([signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: loopus, 28 Aralık 2005 00:09 tarihinde demiş ki: Şifremi değiştirdim önce oynun sitesinden şifre geldi ama o girmedi sorna yahoodan türkce bi msjle şifrem geldi ve değerli olan herşeyim silinmişti hackmi yedim Ne yapıcam? yardım lütfen :( Bariz hack ne yazık ki. Şifreni değiştirsen bile o karakterin üstünde item tutma. Şifreni geri verdiğine göre gene hacklemeyi düşünüyor olabilir .[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/55 Np:205.xxx/1xxx Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar