Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Http://www.denizfeneri.org.tr

OrioN_

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar oncelıkle nıce yıllara bugune kadar burada hep kendı menfatlerımız ıcın konustuk paylastık sımdı sızlerden bır rıcam var 1 kere pre alacagımız parayı yani 6 usd olan rakkamı 5560 yazarak deniz feneri ne bagıslayabılırsınız yılbasında mutlu huzurlu bır gece gecırmak onlarında hakkı dıye dusunuyorum buırkerede onları dusunelım sevgılı arkadaslar kardesler mutlu olmak onalrında hakkı yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler http://www.denizfeneri.org.tr/icerik.asp?icerik=ANASAYFA buradan bılgı alabılırsınız
yanlıs anlamayın sızler tabıkıde yardım edıyorsunuzdur etmıyorsunuz dıye yazmadım .

KaKsi

Alan Yetkilisi 24 Aralık 2005 17:45
--------------------------------------------------------------------------------
Başlığı değiştirdim. İçerik güzel fakat yeri burası değil biliyorsunuz. Ama yine de iyi niyetle taşımıyorum bir yere ve UP
--------------------------------------------------------------------------------
Alterac & Oriole[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu yere yardim yapmadan önce paralarin nereye gittigini bir arastirin, emin olun.
Yardimlarin nereye, kimlere, ne tür sartlar baz alinarak verildigini güzelce arastirin lütfen.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Quatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raquin, 26 Aralık 2005 19:22 tarihinde demiş ki:
Gercektin iyi niyetli ve yardm eden bir dernek bence . Ben bagis yaptim iyi bir yere gittigini umarak ...
Iste o kadar emin olma yani.
Ne renk sermayelerin sirketleri, neye göre dagitiyor bu yardimlari, onlari flaan bi arastir bence[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Quatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; )
Sosyal ağlarda paylaş

bi yerlere birilerine yardim edilirken illaki goruslerimize uygun olmasını mı aramalıyız ??
yardım yardım dır bence
unutmayalım daha gecen ay israil askerlerinin oldurdugu cocugunun organlarını bagislayan bir filistini baba bir israillinin hayatının kurtulmasına sebep oldu
mesaj gayet acik insan insandir[signature][hline]İnsanların umudunu kırma.. Belki de sahip olduğu tek şey odur.

[Bu mesaj ajmet tarafından 27 Aralık 2005 09:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

türk eğitim vakfı
çocuk esirgeme kurumu
darülaceze
çağdaş yaşam derneği

mesela bu yerler yardımlarının nereye gittiğini %100 bildiğimiz güzel yerler[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

muhalefet etmek olmasın istedim ama dayanamadım

deniz feneri derneğikesinlikle güven vermiyor hele ki yardım yağpılacak ve daha köklü olan kuruluşlar varken

hatta o kuruluşlar varken neden ortada bu ve benzeri "dergah" temelli dernekler/vakıflar var ki.[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

ılk etapda bende dergahmıdır degılmıdır nedır bılmıyordum zamanla tv deve ızledıklerımle etkılenıp arastırdım arkadasım gıttım yerlerını gordum nasıl calısıldıgını gordum neler yaptıklarını ınceledım esım ben ve annem 3 kısın ortak kanısı bu ınsanlar pro.olarak calısıyorlar bu benım analızımdı bagıs yaptık ve karsılkıgında makbuzumu aldık hatta bıze sole bır secenek sundular baglı bulundugumuz yerdekı sahısların lıstesını bıze cıkarıp ıstersenız sıler goturun dedıler ve gonullu yardım cı olmamızı ıstedıler sımdı bukadar olaydan sonra cokda sahtekar olacaklarına ınanmıyorum ben hala yanılmıs ısem allahlarından bulurlar :D[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...