OrioN_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 arkadaşlar oncelıkle nıce yıllara bugune kadar burada hep kendı menfatlerımız ıcın konustuk paylastık sımdı sızlerden bır rıcam var 1 kere pre alacagımız parayı yani 6 usd olan rakkamı 5560 yazarak deniz feneri ne bagıslayabılırsınız yılbasında mutlu huzurlu bır gece gecırmak onlarında hakkı dıye dusunuyorum buırkerede onları dusunelım sevgılı arkadaslar kardesler mutlu olmak onalrında hakkı yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler http://www.denizfeneri.org.tr/icerik.asp?icerik=ANASAYFA buradan bılgı alabılırsınız yanlıs anlamayın sızler tabıkıde yardım edıyorsunuzdur etmıyorsunuz dıye yazmadım . KaKsi Alan Yetkilisi 24 Aralık 2005 17:45 -------------------------------------------------------------------------------- Başlığı değiştirdim. İçerik güzel fakat yeri burası değil biliyorsunuz. Ama yine de iyi niyetle taşımıyorum bir yere ve UP -------------------------------------------------------------------------------- Alterac & Oriole[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OrioN_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 knight formlarında acmıstım ama burayada acalım dıye teklıf geldı lutfen yardımlarınızı eksık etmıyelım ve form u yukarıda tutalım derım bır sure sagolun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 çok iyi bir hizmet inş. iyi para toplanır[signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OrioN_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bu uzun zamandır olan bır durum sadece ınsanıyet adına yapılan bır durum yanlıs anlasılıp baska noktalara cekılmesın lutfen[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yaptim[signature][hline]Durgun sular , derin akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sole en basta dursun bakalım mesaj[signature][hline]İnsanların umudunu kırma.. Belki de sahip olduğu tek şey odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 BUUUUUMP!!!!!!!![signature][hline]onurdolar, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde demiş ki: Karpuz sen frostwhisper da oynayan karpuzsan seni defalarca gankledigim için özür dilerim ama guildce gezerken görünce illa birisi durun ya daha karpuz keseceydik esprisini yapıyor bizde dalıyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Taktir ediyorum seni cok dusunceli bi davranıs bende yaptım hemde up olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OrioN_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 UP[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 neden konu dışında ve internette değil de bi oyun bölümünde bu?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OrioN_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 arkadşlarımız burayı daha fazla kullandıkları için :d[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 UP[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raquin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Up , Upper and Away ........[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT ! WoW | Magtheridon EU 60 Night Elf Rogue 60 Human Paladin 52 Human Mage >> soon 60 40 Night Elf Druid 38 Dwarf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Bu yere yardim yapmadan önce paralarin nereye gittigini bir arastirin, emin olun. Yardimlarin nereye, kimlere, ne tür sartlar baz alinarak verildigini güzelce arastirin lütfen.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Quatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raquin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Gercektin iyi niyetli ve yardm eden bir dernek bence . Ben bagis yaptim iyi bir yere gittigini umarak ...[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT ! WoW | Magtheridon EU 60 Night Elf Rogue 60 Human Paladin 52 Human Mage >> soon 60 40 Night Elf Druid 38 Dwarf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 en çok yaşlılar için üzülüyorum[signature][hline]Düşmanlarımız aptaldır ve farklı bir bakış açısına sahiptir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Raquin, 26 Aralık 2005 19:22 tarihinde demiş ki: Gercektin iyi niyetli ve yardm eden bir dernek bence . Ben bagis yaptim iyi bir yere gittigini umarak ... Iste o kadar emin olma yani. Ne renk sermayelerin sirketleri, neye göre dagitiyor bu yardimlari, onlari flaan bi arastir bence[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Quatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 kanal 7 ve arkasindakiler ile alakali herseyden uc adim uzak durayim ben. arti ne olursa olsun yeri burasi degil.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bi yerlere birilerine yardim edilirken illaki goruslerimize uygun olmasını mı aramalıyız ?? yardım yardım dır bence unutmayalım daha gecen ay israil askerlerinin oldurdugu cocugunun organlarını bagislayan bir filistini baba bir israillinin hayatının kurtulmasına sebep oldu mesaj gayet acik insan insandir[signature][hline]İnsanların umudunu kırma.. Belki de sahip olduğu tek şey odur. [Bu mesaj ajmet tarafından 27 Aralık 2005 09:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efendy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 arkadaşa katılıyorum duyarlı olalım...bende yaptım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OrioN_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 garanti internet şubesinden de yapabilirsiniz eğerki kontörünüz falan yoksa[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 türk eğitim vakfı çocuk esirgeme kurumu darülaceze çağdaş yaşam derneği mesela bu yerler yardımlarının nereye gittiğini %100 bildiğimiz güzel yerler[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 muhalefet etmek olmasın istedim ama dayanamadım deniz feneri derneğikesinlikle güven vermiyor hele ki yardım yağpılacak ve daha köklü olan kuruluşlar varken hatta o kuruluşlar varken neden ortada bu ve benzeri "dergah" temelli dernekler/vakıflar var ki.[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OrioN_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ılk etapda bende dergahmıdır degılmıdır nedır bılmıyordum zamanla tv deve ızledıklerımle etkılenıp arastırdım arkadasım gıttım yerlerını gordum nasıl calısıldıgını gordum neler yaptıklarını ınceledım esım ben ve annem 3 kısın ortak kanısı bu ınsanlar pro.olarak calısıyorlar bu benım analızımdı bagıs yaptık ve karsılkıgında makbuzumu aldık hatta bıze sole bır secenek sundular baglı bulundugumuz yerdekı sahısların lıstesını bıze cıkarıp ıstersenız sıler goturun dedıler ve gonullu yardım cı olmamızı ıstedıler sımdı bukadar olaydan sonra cokda sahtekar olacaklarına ınanmıyorum ben hala yanılmıs ısem allahlarından bulurlar :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar