capul Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 haritalar arasında hero aktarımı oluyo da altın miktarını aktarabiliyomuyuz?yardımcı olabilecek varsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 aktarabiliyorsun... ben şu an w3x için diablo2 mapı yapıyorum %5 bitti ama map yapmak çok sıkıcı...[hline]Everyman lives,not every man truly dies ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 ooh bea sonunda buldum :).Saol yine de.Ben de bi campaign yapıyom.Bööle bissürü harita bissürü yaratık olan büyük bi harita komplexi olacak.İsteyen istedigi yere gidip takılacak fln.Ama cok zaman alıyo bea.Ben de %10 civarındayım. eeh sana kolay gelsin hade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 1.12 cracki vars sizde şu worldeditorcüğün.. yolayabilirmiseniz?[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar