Zep Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ya free yi tıkladıktan sonra direk rapidshere.de ye dönüyo 30 gün geçmişmi acaba çekemiyorum[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: druenler, 25 Aralık 2005 20:40 tarihinde demiş ki: ankarali turgut - amanin anri yandim anri :-) (izlemedim bile :-P) O_o[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 penaltıda çok pis rezil oldurlar zamnında cruffla biri yapmıs unuttum kım oldunu.[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Fistan, 25 Aralık 2005 00:55 tarihinde demiş ki: video'da çalan parça nedir? darude-sandstorm...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 tuttugun altın olsun.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Güselmis yeni izledim en güzeli kaleciyi calımlayışıydı[signature][hline]Genç bir insanı olgun bi kadınla birlikte olmak kadar olgunlaştıracak başka bişe yoktur. TOLSTOY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paslaşarak penaltı kullanmak tamamen kural dahilindedir. Penaltı bir "serbest vuruştur" yani nereye isterseniz kullanabilirsiniz isterseniz ordan orta sahaya atıp oyun kurarsınız. Italyan milli takımı benim yetişemediğim bir dönemde bayağı kullanmış bu taktiği. Biraz havalı, biraz şaşırtıcı, farklı öndeyseniz futbola tat verecek bir şey. Bir ara da İngiltere santradan rakip korner bayrağına yakın noktadan taca atarak başlıyordu oyuna. Karşında 11 kişi varken oyun kurmaktansa tehlikeli yerde pres yapmayı daha karlı görüyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ya bu sayılmayan penaltının görüntüsü olan varsa pls[signature][hline]Genç bir insanı olgun bi kadınla birlikte olmak kadar olgunlaştıracak başka bişe yoktur. TOLSTOY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=152109[signature][hline]Celeres, the L20 Human Paladin @ Haumarush EU MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar