Cafein Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 RRS muhabbeti geçmiş? Mordrac, gördüğün RR Sport 2.7 dizel olabilir, bizim pert olandan. Performansları güzel olsa da, nispeten "çok" hafif olan A3 ile ivmelenmede kapışamaz. Bir de sürücü farkı vardır :D Öte yandan şerefsiz RR Sport 4.4 Supercharged versiyonu 365 beygir mi ne, "boyunkıran" olarak adlandırılabilecek bir torka sahip ve otobanda canavar gibi gidiyor. Babamla bunu test ettikten sonraki tepkisi "Lan ben bunu alsam, ya ben ölürüm, ya biri ölür, ya da benzinci zengin olur, yok mu bunun daha ağırbaşlısı?" şeklinde olmuştu, bulunca da annem zoruyla yeni Discovery almaktan vazgeçti, pert Discovery yerine pert RR Sport'umuz oldu. Muhtemelen ikinci ufukta uzama olayında "maruz kalınan" araç bir Supercharged, çılgın gidiyor ama 150 km/h üstü hızlarda 100 kmde 50 litre falan yediğine dair rivayetler var! Benim Volvo 1750-2000 arası bir yerde turbo açıyor, arabanın fırlayışındaki değişiklikten anlaşılıyor ama tam bulamadım. Dur yarın servisteyim öğreneceğim her şeyi, alırken sabırsızlığımdan aceleye getirdim (tam öğlen yemeğinde "arabaaa" diye başlarına dikilince olan bu tabii).[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 selam, 520i otomatik -otomatik vitesi sağolsun- gazı köklediğinde hiç acımadan 35-40 litreyi gözlerinin içine baka baka yakıyor :P bizzat denedim. 50 litre yakmış o yarı çok mu? saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 cafein baban parayi alamadimi kaskodan? siparis vermedimi yeni RR icin? yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Yeni RR siparişi verildi, amma velakin karşı tarafın sigortası psikolojik savaş verip bütün işleri ağırdan aldığı için bekleyip duruyoruz. Son Ocak başı olacaktı, yine kaldı sanırsam, 2006 Mart ayına biter herhalde. Of ya 3 kere binebildim sadece, neyse Allah babamı korudu.[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar