Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fazla oluyoruz!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi ara mavi jeans in bi reklami vardi. bu turkler de fazla oluo die.. eet bugn bunu swgde de gosterdk. wea, kando, ben yani bi bh bi jedi bi medic hk ya giriodk cloak icin. adamin biri tell atti hk mi? eet dedm geliim mi dedi cloak istiorm dedi, ben de biz de ztn cloak icin gidiorz sansimizin dusmesini istemiorz dedim.. adamin verdigi cevaplar yok herkes full grupla girio biz kimmisiz de 3 ksi cloak a kadar gidicekmisiz? 8 kisi cy-m ye gelemeden olen gruplar gormus..

ne diim onlarin kazmaligiymis.. 3 kisi rahat rahat gttk cy-m denen florasanli tenekeyi kestik. gittm master cloak aldim pasalar gibi. sonra gidelm ben clone olalm lockout artmasn dedm ama ilerleyelm dediler. gittk oppressor u de kestik pasa pasa.. snra isin suyunu cikarip 3 kisi gttk bi de hk-47yi kestik, kando da gitti ondan old republic saber hilt schematics aldi. wea da silahlari aldi..

hahaayt!! eet fazla oluorz 3 kisi hk yi dagitiorz!!

(off bunu soe forumlarina yazmak istiorm ama msj atamiorm oraya)[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF
Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover..
NGE respec jedi
Kötü SWG yoktur az votka vardır.
-------------------------------
Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki:
ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ?
Mesaj tarihi:
ve 70 level fasulyenizi çağırmadınız :D

Gene yolda ölürdüm 343242 kez reslerdiniz beni :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Mesaj tarihi:
olm otho
beni çaarmassan artık kötü olur bak..
zaten geçen gün bıraktın gittin yüz üstü..
allahtan dün kandoya rastladımda bişiler yaptık..2 kişi kastık hkyi ama ben ölünce olay piç oldu :)
ilk defa girmiştimde..
Mesaj tarihi:
ya beni çağırsalarda gidemezdim zaten :D Toow 'u refund edip o parayla WoW aldım :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
  • Yeni Oluştur...