sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 harbi helal olsun, bütün maç bişey yapmayıp 2-3 hareketle olayı bitirdi.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Yakışır Hasan a.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 ikinci yarısı süferdi maçın 10 kişi falan izledik babacum saolsun :P evlerinde .. bülent e kırmızı verilmesini kınıyorum resmen ayağına bastı arkadan yazık oldu neyse gene de hakkımızla kazandık çok da iyi oynamadan ama .. ümit karan olsaydı daha farklı olurdu derim[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 preko denen kendini maradona sanan şaklabanı kınıyorum ben de. herifin arkasında 2 kişi var sadece orta sahada artistlik yapıyor kaptırınca da gol oluyor töbe töbe nese antep bunları hakediyor zaten ehe her maç böle be fb ye 3-0 dan verirler gsye 1-0 10 kişiden verirler sıra bizde ehuewhea [Bu mesaj Raid3r tarafından 17 August 2003 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 hasan patlama yaptı bu sezon flla..hadi hyrlısı..[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 lukunku tam beleşçi ben onun yerinde olsam utanırım atmazdım golu:)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 lukunku serefsiz ya, offside olacak diye nası tırstım anlatamam. gerizekalı adam ya dokunmasana topa, zaten giriyo allahım ya hala küfrediyorum hıyara[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 bence dokunmasaydı dırekten donebılırdı, garantılı ıs yaptı, ıyı yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 yok abi giriodu zaten lukunku da bari benimde 1 golum die atladı topa[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Antepli oyuncuya verilen ikinci sarı hatalıydı bence...[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 bülente verilenden daha az hatalı olduğu kesin[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 said: RamsesII, 18 August 2003 00:56 tarihinde demiş ki: Antepli oyuncuya verilen ikinci sarı hatalıydı bence...[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. neticede biizmki geçince adamı çekti formasından direk faul verilir ona arkadan yaptı zaten hem kasti kabak gibi ortada ha biizm oyuncu düşer düşmes onu bilemem ama kurallar dahilinde anlamı sarı kart bariz[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denyosavar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Abi ben bu Galatasarayın hastasıyım ya son 15 dk 2 gol üff ya ne sevinmistim 1-0 olunca :( hep böleler ama bi fener yapamıyo su isi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 said: Denyosavar, 18 August 2003 01:05 tarihinde demiş ki: Abi ben bu Galatasarayın hastasıyım ya son 15 dk 2 gol üff ya ne sevinmistim 1-0 olunca :( hep böleler ama bi fener yapamıyo su isi.. 2000-2001 sezonu yer:şükrü saraçoğlu stadı gaziantep fenerbahçe karşısında 3-0 önde dk.68 dk.90 4-3 öööhh[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 hasan bi ara yere dusunce sinirlerindi bole eliyle 2 2 2 yaptı adama sora gitti 2. yi attı[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Hasan Hasan Hasan İlk yarı sahada yoktu ama ıkıncı yarıda hırs yaptı! Neyse Yıne macı Almayı Bildil 2 Macta Fıre Yok Guzel.[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 antepli engelleyemezdi bariz. ali lukunku diil ayı lukunku zaten herif ıyyy[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 engelleyemezdi antepli lukunku tam cizgide vurdu zaten etrafı da topa hamle yapabilmek açısından boştu kimse yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 maratonda erman toroğlu dedi ki; "gs hakem sayesinde kazandı" önce noluyo la falan dedim sonra anlattı ne demek istediğini "gs uyuyordu.hakem bülent'i sebepsiz yere oyundan atınca hırs yaptılar,aldılar maçı" bülent'in atıldığı pozisyonda lazarov mu vardı ne maçtan sonra ropartaj yaptılar "ben dokundu biraz..ama biraz..tabi bülent biraz artiz..ama dokundu ben biraz..çok az" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 ahahahah[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 lol bu arada lukunku ne olur ne olmaz ben gidip vurayım şimdi gol olmaz falan diye gitti topa dokundu da eh normal karşılamak lazım .. ama dokunmasa gol oluyodu o top[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Valla tam yataya yakın gidiyodu direğe çarpabilirdi ama lukunku da öyle dokununca sinir oldum hasan o golü atmak için kırk takla attı gol lukunkuya yazıldı. Neyse bi haftayı daha kayıpsız atlattık kaldı 32 hafta :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Hasan returns back.[hline]- un ve unvanlar gelip gecici $eylerdir - old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 hasan reloaded (lol)[hline]WtF!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar