sheref Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 zydar absinthe ile ilgili bu kadar yannış bilgiyi bi arada ilk kes sende gördüm =) biraz kültürümü yansıtayım absinthe 19. yüzyıl içkisi, kokain tarzı bir etkisi var, içinde kesinlikle maria, weed, crack, ex falan yok!!!! içinde türkçesi sanırım pelin otu olan, skiden güveleri yünlü cisimlerden uzak tutmak için kullanılan Wormwood bitkisinin yapraklarının şaraba katılmasıyla elde ediliyor... İçkinin aktif maddesi ise afrodizyak etkiye sahip thujone hatta bu konuda hürriyette aynen sunu okudum= TEKEL: Biz onay veririz TEKEL’i aradığımızda, ithal içkilerden sorumlu Pazarlama ve Dağıtım Müdürü Şahabettin Küçükyazıcı, ‘Absinth’le ilgili şunları söyledi: "Bu içkiyi bilmiyoruz ama geçenlerde Çek Cumhuriyeti’nden geldiler. Bu sorduğunuz içkiyi ithal etmek istiyor olabilirler. Gayet normal. Ticaret amaçlı olmadıkça, makul miktarlarda Absinth yılbaşından 15 gün önce ve sonra gümrüksüz olarak Türkiye’ye sokulabilir. Ticari amaçla numune olarak getirilirse belge veririz. Sorun olmaz."[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** [Bu mesaj sheref tarafından 27 Aralık 2005 12:56 tarihinde değiştirilmiştir]
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 @sheref; aydinlattigin icin saol =).. *!dunyaya daha farkli bakmaya baslar..*[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 %70 harici %80-85 gibi bi versiyonu olduğunu da duymuştum aslı var mı ?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
sheref Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 zaten genel olarak 60'dan başlar kalitelileri, %85 versyonu var, gürcüstan'da çaça diye bir içki var özel yapımları %95'e kadar çıkıyor.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 %95 mi? Ölüm makinesi gibi birşey herhalde[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" )
sheref Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Tiflis gibi bir şehirin soğuk havasında, aralık'da nehirde yüzüp hiç üşümemeni sağlayan, üstelik mucizevi bir şekilde hasta olmamanı sağlayan bir içki =) (çaça) Absinthe ise gerçekten sanat içkisi bence, insan yannız içtiğinde şiir yazası şarkı yazası oturup kitap yazası, duvarlara resim yapası geliyo =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Janitschar, 27 Aralık 2005 13:06 tarihinde demiş ki: %95 mi? Ölüm makinesi gibi birşey herhalde direk saf alkol iç daha iyi :lol: abi bırak bunları da senin yarattığın kokteyl özeldir. :lol:[signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 %95 hakkaten at kendini bogazdan..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: NotoriuS, 27 Aralık 2005 13:39 tarihinde demiş ki: direk saf alkol iç daha iyi :lol: abi bırak bunları da senin yarattığın kokteyl özeldir. :lol: Ahahaha sen gel yine yaparım o kokteylden (:[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" )
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Janitschar, 27 Aralık 2005 13:42 tarihinde demiş ki: said: NotoriuS, 27 Aralık 2005 13:39 tarihinde demiş ki: direk saf alkol iç daha iyi :lol: abi bırak bunları da senin yarattığın kokteyl özeldir. :lol: Ahahaha sen gel yine yaparım o kokteylden (: Yok abi saol geceyi lavabonun önünde geçirmek istemiyorum :P[signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ek$i'de oscar wilde, edgar allen poe, picasso ve van gogh'un favori içkisi diye yazıldığını görünce internetten almayı düşündüm, belki bir gün alırım çok merak ettim:) amaaaa en kral içki her zaman her yerde ABSOLUT ;)[signature][hline]you may say i'm a dreamer, but i'm not the only one.. [Bu mesaj burtonesk tarafından 27 Aralık 2005 16:27 tarihinde değiştirilmiştir]
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ulan iki tane eşşek kadar link verdik kimse üşenip bakmamış :D 18inci yüzyılda mı ne icat etmiş adamlar bu zıkkımı :)[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 %95 demişte birileri hani ufak atın artık lütfen..anladık absinthe'nin alkolu yüksek ama %70 orjinal versiyonu..yani 200 yıl kadar önce öyleymiş.. bu arada yapılışında dediğim gibi cola , fanta , öküz gözü , etil alkol karıştırılıp yapılmıyor orjinal absinthe'in kendine orjinal alkol tadını vermesi için otların 2 ay süre ile güneşsiz ortamda bekletilmesi gerekiyor..tam olarak hazırlanışını hatırlamıyorum ama bi restart attıktan sonra araştırıp koyarım[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you...
laverda Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 BlackRose ne güzel vermiş linlkleri haala %90 lar la uğraşıyonuız gevurca pek bilmem ama bayağı bişeyler var orda da[signature][hline]laverda yalan oldu..
Elbrech Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Christoph_Vassel, 27 Aralık 2005 18:57 tarihinde demiş ki: %95 demişte birileri hani ufak atın artık lütfen..anladık absinthe'nin alkolu yüksek ama %70 orjinal versiyonu..yani 200 yıl kadar önce öyleymiş.. bu arada yapılışında dediğim gibi cola , fanta , öküz gözü , etil alkol karıştırılıp yapılmıyor orjinal absinthe'in kendine orjinal alkol tadını vermesi için otların 2 ay süre ile güneşsiz ortamda bekletilmesi gerekiyor..tam olarak hazırlanışını hatırlamıyorum ama bi restart attıktan sonra araştırıp koyarım sen bence yanlış anlamışsın absinthe %95 alkollü dien olmadı ki. başka içki o bahsettikleri said: sheref, 27 Aralık 2005 13:05 tarihinde demiş ki: zaten genel olarak 60'dan başlar kalitelileri, %85 versyonu var, gürcüstan'da çaça diye bir içki var özel yapımları %95'e kadar çıkıyor. [signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world [Bu mesaj Elbrech tarafından 27 Aralık 2005 19:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 doğru yanlış okumuşum..özür dılerım[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you...
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 absinthe geleneksel çek içkisidir çek cum. başka yerde üretilen absinthe orjinal değildir. p.s: yesil renk dışındaki mavi, turkuaz absinthe'ler de bulgar veya romanya yapımı...
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 yani çek üretimi olmayan absinth almak rakı diye yunan ouzo'su almak gibi bişi
d3n1z Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 rakı varken Absinthe !!! boş :D[signature][hline].:Ðєภīح:.
melly Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ya ben iki bira içiyorum kendime gelemiyorum absinthe de neymiş :)
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 walla alıcaksın wotkanı en guzeli.. gavur içecekleri de neymiş öle..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Eshevar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Böyle bir şey buldum O_o[signature][hline]aslında birşeyler yazıyordu burada, ama sıkıldım sildim...
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Loli-pop, 27 Aralık 2005 19:45 tarihinde demiş ki: walla alıcaksın wotkanı en guzeli.. gavur içecekleri de neymiş öle..:) halis mulis türk içkisi : votka! :D[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet!
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 eh lolipop züpersin abi :P[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
SbNN Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ya bu Absinthe ancak uyuşturucu amaçla içilir yani aynı mantık. Bunu oturup sohbet muhabbet vakit öldürüp hani birazda şöyle uçmak,kafayı bulmak için içemezsin.. Bence çok mantıksız birşey yani ne güzel oturup sohbet muhabbet saatlerce içmek varken..[signature][hline]Gün doğdu hep uyandık Stadlara dayandık ..[b] [b]Msn İçin : [email protected]
Öne çıkan mesajlar