Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılbaşı geliyo, işte size en kral içki: Absinthe !!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
efem içmeyin sakın, avrupalılar boşuna yasaklamadı o mereti. yüksek alkol oranı adamı mahveder. kör olma riski fazladır...

ama sağlam mıdır, sağlamdır. hatta ve hatta vampirleri sarhoş edebilen yegane içki olduğu söölenir...

yine de siz biradan, rakıdan soora ne biliyim votkadan fln şaşmayın... isterseniz şampanya açın yılbaşı hedesi maalum...[signature][hline]böhüüü
Mesaj tarihi:
1970? Wtf?!

Moulin Rouge'da da vardı Absinthe, hatta içinden Kylie Minogue çıkıyodu, green fairy niyetine :)[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki:
türkiyede , istanbulda sokakta bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar
Mesaj tarihi:
Acik ve parlak yesil tek icki Nuri Alcodur[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Quatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; )
Mesaj tarihi:
Benim bu içkiyle ilgili komikçe bir anım vardır. ÖSS sırasında özel ders alırken, özel hocam içki meraklısı bir kişiydi ve evinde bir hayli değişik içkiler vardı. 10 dakika ara verildiğinde içkilere bakıyordum, bir baktım Absinthe... O kadar duymuş olmama rağmen hiç içmemiştim ve bir tadına bakayım dedim... Etrafımda hiç kimse olmadığından emin olduktan sonra, bir su bardağının 3'te 1'ini dolduracak kadarını bardağıma koydum ve fondip yapıverdim (70% alkol olanlarından)... Boğazımdan bariz bir alev topu geçti ama çok çok çok güzeldi... Sonra derse geri gittim. Karnım çok açtı ve alkol etkisini (o kadarcık alkol olmasına rağmen) bi 5-10 dakikaya göstermeye başladı... Kendimi nasıl zor tutuyorum saçmalamayacam diye... Sarhoş falan değilim yalnızca başım dönüyor, ama gene de kötü olmuştum yani... Hocaya çaktırmamak için o 1 saati nasıl geçirdim bir ben bilirim... Ama ilginç bir deneyimdi :) hehehe[signature][hline]"Mph Rmph !!"

[Bu mesaj karpuz tarafından 27 Aralık 2005 11:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kaşığı 5 dolarmıydı neydi tam hatırlamıyorum absinth in.. şişeyi tahmin edemiyorum[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
ferrarisiz formula
kobe'siz nba
ümit özat'sız fener
şampanyasız yılbaşı olmazzz.[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ]
Mesaj tarihi:
said:
bLaQ, 27 Aralık 2005 12:08 tarihinde demiş ki:
%70 lik alkol oranında olan absinthin 90 milyon $i$esi. Etiler doğa şarküteride bulabilirsiniz, zewkle tüketmekteyiz ;)

Saf alkol ozaman, bahsedilen maruhana falan yoktur ?[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Mesaj tarihi:
alla alla türkiyede satımı yasak deilmi bu içkinin. yada bildiğimiz absinth deil herhalde bu?[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
said:
zydar, 27 Aralık 2005 03:26 tarihinde demiş ki:
Bilen vardır mutlaka, Bu içkiortalama 8-9 sene önce yapıldı ve avrupada satışa başlandı. rengi fosfor yeişi ve şişe içersinde parlıyor tamamen. aynı nükleer bir atık gibi :)

Fakat daha sonra yasaklandı satışı avrupada çünkü içkiden içenler sarhoşluğun ynaında baya bir hayal şeyler görüyolar, içkiden az biraz içenler, odada uçan bir kaç değişik cisim görebiliyor rahatlıkla. Zaten ilk çıktığında epey insanların dikkatini çekmişti. Çoğu ülke kabul etmemişdi bunu ama sonra kaçak olarak sokuldu ülkelere.

İçkinin içersinde hepimize tanıdık bir ot var: Marihuna

Şuanda avrupada kaçak olarak satılıyor hala ve bir kaşığı 10 dolar :-) Şişesi epey bir pahalı. Türkiye'de de bulmak mümkün hehehehehe

Afiyet olsun.. :D

10 yıl önce mi yapıldı? Lan bi git cahil.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Mesaj tarihi:
said:
Fakat daha sonra yasaklandı satışı avrupada

Şuanda avrupada kaçak olarak satılıyor hala ve bir kaşığı 10 dolar :-) Şişesi epey bir pahalı. Türkiye'de de bulmak mümkün hehehehehe

Bütün Avrupa'yı bilemem, ama Çek Cumhuriyeti'nde yasak falan değil. Her girdiğiniz içki satan mekanda bulabiliyorsunuz. Ayrıca fiyatı da yanlış hatırlamıyorsam 40-50 avro arası birşeydi ve günümüzde içine marihuana katmıyorlar(benim içtiklerimde yoktu)...

El altından Türkiye'de bulmakta kolay(gittiğiniz yerlerde barmenleri yoklayın). Ayrıca adabıyla rakı içmesini bilen birisini etkilemiyor bile diyebilirim...

zydar

Bu bilgileri de nerden buldun çok merak ettim. Şehir efsanesi gibi yazmışsın!!!
[signature][hline]Hatalıysam 155

[Bu mesaj Keyzar tarafından 27 Aralık 2005 12:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Bu içkiortalama 8-9 sene önce yapıldı ve avrupada satışa başlandı. sonra kaçak olarak sokuldu ülkelere.

--

İçkinin içersinde hepimize tanıdık bir ot var: Marihuna

bilip bilmeden tanıtım yapıyorlarya..

absinthe 7-8 yıllık bir içki değil , eski korsan içkisi , fabrika üretimi değil orjinali ,7-8 otun bekletilmiş biçimi..yani birkaç yüzyıllık bir tarihi var bu bir..

ikincisi içinde marihuanna kokain yok , pelin otu (thujone) var..

ve öyle hadi arkadaşlar toplanıp panço , abzint yapalım denecek kadar aciz bir içki değil..

saygı duyalım lütfen..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder,
And I miss you like hell...
And I'm feeling the stars...
I miss your laugh, I miss your smile,
I miss everything about you...
Mesaj tarihi:
said:
zydar, 27 Aralık 2005 11:31 tarihinde demiş ki:
Kaşığı 5 dolarmıydı neydi tam hatırlamıyorum absinth in.. şişeyi tahmin edemiyorum

tüm seti internette 45 pound satılıyor..kaşığı 5 dolar ne yahu..

edit:pound yerine dolar yazmışım[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder,
And I miss you like hell...
And I'm feeling the stars...
I miss your laugh, I miss your smile,
I miss everything about you...

[Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 27 Aralık 2005 12:26 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 27 Aralık 2005 12:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İçkiyi içtim diyen 3-4 kişi geri kalan postlar varsayım niteliğinde yok şöyleymiş böyleymiş. Kaçtane topic açıldı hepsinde böyle. Bi araştırın neymiş ne değilmiş kaşığı 10$ olan içkimi olur, biz aldık 80$ 'a şişesini zaten.[signature][hline]Fistan, 23 Aralık 2005 03:14 tarihinde demiş ki:
mayhem.antalyaya falan uğrama ailecek dalarız sana yani çantaya.
ABH

[Bu mesaj Greeny tarafından 27 Aralık 2005 12:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sheref e danışın ben detaylı bilgi aldım ondan :)[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!

[Bu mesaj tamirci tarafından 27 Aralık 2005 12:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben ''zonin'' oneririm artık geneleksel yılbaşı içkisi oldu:)
heryerde bulunabilir..[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ]
Mesaj tarihi:
said:
elesso, 27 Aralık 2005 11:15 tarihinde demiş ki:
100 yıllar önceki versiyonlarında varmış halisünasyon olayı. bacardi ne tki yaparsa buda aynısını yapar

Bacardi ile nasıl özdeştirdin anlamadım :-)
Bacardinin içinde rakıdan daha çok alkol var ama ot yok.[signature][hline]The Blood is Love.
  • Yeni Oluştur...