Buyse Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Necro, 26 Aralık 2005 12:38 tarihinde demiş ki: Dün banada düştü :D [spo1=Xmas Baba!! ][/spo] iron crossbowu neden kapatırsın be adam.[signature][hline]silkroad online AyDoLu lvl 3x trader lvl2 thief lvl2 (şimdilik trader olmaya karar verdim) guild: Paticik aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 :D Gercekten niye kapattin :)[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 [spo1=Spo][/spo][signature][hline]Arqas UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 biri de gel chitinli kutu die bagırıyo ortalıkta :)[signature][hline]Nîn o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo n^n Bruinen dan in Ulaer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m1tc3 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 beyler aynısı bende de var olympiadayım ve onlar sadece bosslardan cıkmıo yeşil kutulardan kırın bana yesil kutudan cıktı :)[signature][hline]Nick::Eczane: LvL:43 Sever:Olympia Np:(cok onur kırıcı:S) Clan:Şu an boşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 keşke trade edilseydi mage charimin daha çok işine yarardı.[signature][hline]Arqas UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 :D :D :D :D Saka o saka :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FR_forever Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 la haç la o herifler çaktırmadan bonus monus ayağına haçı boynunuza geçirmeye çalışıolar.(gerçi human female priest shellerinde de var haç).Bana çıksa takmam inventory de bırakırım,gerçi herkesin fikri farklıdır bana noluyoki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeSeRGe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 aynısından banda çıktı ama kutu kırdırdım ondan çıktı[signature][hline]name :Peserge/ZaL1m Serwer :ares/olimpia ork :human/org np :19xxx/Yeni actım kasıom lvl :6x / 5x class :Blade Master/hunter Muckss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: borric, 27 Aralık 2005 11:29 tarihinde demiş ki: informer cevap nie yazmadın ii ki bişi sordum bi de SERVER NERESİ_?????? topigi okumuyodum 1 gündür görmemişim yazdığını server ares , büyük bir topluluk ile daldık 15 -20 saniye içinde öldürüyoz zaten arkadaşla partideydim ben sword dancing arkadaşım shower vurdu öyle geldi kutu bize bu kadar[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: srares, 26 Aralık 2005 17:27 tarihinde demiş ki: tekrar sorucam ama yukarlarda tam bulamadım diezde biz kesmeye başladık 15dakkada enerjisi sadece %10 falan kaldı ama %10 ı-un altın abi türlü düşüremedik devamlı doldu düştü hep o ayarda gitti geldi bıraktım yapacak bişi varmı buna neden öle oluodu bu asaslar devamlı % 10 çakıolardı başkada skill vuran SANIRIM yoktu..Ama hep aynı seviyeden aşşa düşmüodu bu %10 enerjisi kalın ca tıkandı yaww 10 yada 15 kişi ile kesilebilecek bişey değil bu , santa clausun hp si çok fazla olduğundan canını doldurdugunda artan hp de o kadar fazla , serverdaki krala bildilir ve yukardan mesaj geçsin sonra toplayın 30 - 40 adam dalın bakalım , sonra izle ölüyomu santa claus yoksa ölmüyomu[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar