Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

C&C Generals Stratejileri V2.0

Vampire

Öne çıkan mesajlar

Orda cok fazla mesaj oldugu icin burdan devam etmeye karar verdim, biri bana su gla ile oynamayi bi anlatsa cok sevince,hep parasizliktan kuruyorum gla ile oynarken..Bide cine brutalde veriliyomu veren varsa nasil basardi?Ben bütün gücümle savastim deliler gibi savundum üssümü ama 4. nuke ü yedikten sonra artik dayanamadim.Adam saldirmiyo tek kelimeyle AKIYOR...[hline]Dont make me more aggressive than devil...
Sosyal ağlarda paylaş

çok az para veriyor o olay.35-40 falan.

black market denen bir bina var
ondan yaparsan 20 şer 20 şer para geliyor
ayrıca o binada güzel upgradeler var

gla ile brutal ı yenemedim (aslında denemedim ama biliyorum yenemem herhalde)

onun dışında usa veya china ile brutal i öperim severim yani eheuehu
gla deneyimim az usa china de taktiğin kralını vereyim
neyse verebildiğimiz kadarıyla:

GLA in avantajlı olayları:

1-enerji yok.C&C de bir numaralı taktik enerjiyi kesip üretimi durdurmaktır.mesela adam nuke yapmış nuke binasını koruyor.reaktörleri patlatırsın enerjisi kalmaz nuke işlemez...ama gla de enerji gerekmiyor bu yüzden enerji binası yok böyle bir taktik işe yaramıyor

2-terrorist.kamyonet varya chaingun lı adını unuttum.ona doldurup ra2 deki terrorist flak cannon taktiğini yapabiliyorsun ki ra2 dekinden çok daha kolay ve etkili.terrorist bina dahil herşeyi süper patlatıyor.haritada araba varsa arabaya bomba döşeyip daha etkili saldırabilirsin.

3-bomb truck.bkz:ra2 deki demolution truck.ufak bi patlama yapıyor.ama etkisi ufak olmuyor 3 bina bile alabilirsin bunla.belkide daha fazlası.yeni bir özelliği var.disguise.düşmanın bir aracına tıklarsan onun görüntüsünü alıyor ve detect edicek ünite yoksa çatır çatır sokarsın kenardan köşeden.

4-toxin tractor.anti infantry nin kralı.binaya tıkla içindeki bütün üniteleri 1 saniyede gebertiyor(çin in dragon ı ile aynı bu özelliği).tanklara da hasar veriyor ama kendi armoru az olduğundan baş edemez.

ben en çok bu üniteleri kullanıyorum

aklıma gelmio doğrusu
gla ile çok az oynamışım oynayıp daha yazarım.[hline]Headshot Studios Resmi Sitesi
SBGG! Geçici Sitesi

Sosyal ağlarda paylaş

black market kur ucuz peasentlar bas bol bol para getirsinler ortalama bir yerde 10 tane çalışınca ve dibinde olunca supply center max hızda çalışıyorlar böyle iki üç yere koy ölseler bile zararın çok olmıcak

black market ilerde iki tane kurabilirsin 2 dakika içinde yaptığın harcamayı geri getiriyor zaten

upgradeleri full le rocket buggy scorpion ve en en en önemlisi olan quad tanklardan bolcana üret upgradeleri zaten full olduğu için enfes oluyor

sniperda üret bir tane ayrıca 10 kadar angry mob üretirsen yanında bayağa etkili oluyor mesela gelen dragonları indirirsin sonra yola devam edersin fln

scout yapabilrisin ekstradan araç olarak ama yavaştır iki türlü ateş şekli olduğu için isteğine göre onu ayarlarsın

böylece nakit 10k$ ile müttefik olarak bir normal army vardı rakipte brutal ve normal army ikisinide indirdim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...