Vampire Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Orda cok fazla mesaj oldugu icin burdan devam etmeye karar verdim, biri bana su gla ile oynamayi bi anlatsa cok sevince,hep parasizliktan kuruyorum gla ile oynarken..Bide cine brutalde veriliyomu veren varsa nasil basardi?Ben bütün gücümle savastim deliler gibi savundum üssümü ama 4. nuke ü yedikten sonra artik dayanamadim.Adam saldirmiyo tek kelimeyle AKIYOR...[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 çok az para veriyor o olay.35-40 falan. black market denen bir bina var ondan yaparsan 20 şer 20 şer para geliyor ayrıca o binada güzel upgradeler var gla ile brutal ı yenemedim (aslında denemedim ama biliyorum yenemem herhalde) onun dışında usa veya china ile brutal i öperim severim yani eheuehu gla deneyimim az usa china de taktiğin kralını vereyim neyse verebildiğimiz kadarıyla: GLA in avantajlı olayları: 1-enerji yok.C&C de bir numaralı taktik enerjiyi kesip üretimi durdurmaktır.mesela adam nuke yapmış nuke binasını koruyor.reaktörleri patlatırsın enerjisi kalmaz nuke işlemez...ama gla de enerji gerekmiyor bu yüzden enerji binası yok böyle bir taktik işe yaramıyor 2-terrorist.kamyonet varya chaingun lı adını unuttum.ona doldurup ra2 deki terrorist flak cannon taktiğini yapabiliyorsun ki ra2 dekinden çok daha kolay ve etkili.terrorist bina dahil herşeyi süper patlatıyor.haritada araba varsa arabaya bomba döşeyip daha etkili saldırabilirsin. 3-bomb truck.bkz:ra2 deki demolution truck.ufak bi patlama yapıyor.ama etkisi ufak olmuyor 3 bina bile alabilirsin bunla.belkide daha fazlası.yeni bir özelliği var.disguise.düşmanın bir aracına tıklarsan onun görüntüsünü alıyor ve detect edicek ünite yoksa çatır çatır sokarsın kenardan köşeden. 4-toxin tractor.anti infantry nin kralı.binaya tıkla içindeki bütün üniteleri 1 saniyede gebertiyor(çin in dragon ı ile aynı bu özelliği).tanklara da hasar veriyor ama kendi armoru az olduğundan baş edemez. ben en çok bu üniteleri kullanıyorum aklıma gelmio doğrusu gla ile çok az oynamışım oynayıp daha yazarım.[hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 gla ve parasızlık çok ap ayrı şeyler gerçekten başarı gla alıp parasız kalmak seç ordan öldürdüğün düşmanın değeri kadar dönüşümü aslanlar gibi yaşa[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 siz hic angry mob denen seye bastinizmi? 1 angry mob kalasnikof upgradei ile overlordu 3 te 1 cani gitmeden aliyo 15 marauder 5 quad cannon yap infantry olarakda 10 tane angry mob tamam adamın eline verirsin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 infantry yazmadım.angry mob bina ve tanklara karşı çok etkili ama anti infantrylere karşı hiç şansı yok. flashbang ile usa veya dragon ile çin gelince dağalışlarını izliyorsun. senin dediğin gibi öbür ünitelerin arasında etkili olur ancak.[hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 ak47 upgrade ini yaptinmi takir takir infantry[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 deneyelim istersen multide ? :)[hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Angry Mob un kafasına ,bir nuke cannon yada scud yada tomahawk atınca ne oldugunu görmek isterdim,cünkü malum bana yavaş geliyorlar,kaçamazlar[hline]Estel_Anorien, 03 Şubat 2003 02:33 tarihinde demiş ki: isilduru cevirir saplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 black market kur ucuz peasentlar bas bol bol para getirsinler ortalama bir yerde 10 tane çalışınca ve dibinde olunca supply center max hızda çalışıyorlar böyle iki üç yere koy ölseler bile zararın çok olmıcak black market ilerde iki tane kurabilirsin 2 dakika içinde yaptığın harcamayı geri getiriyor zaten upgradeleri full le rocket buggy scorpion ve en en en önemlisi olan quad tanklardan bolcana üret upgradeleri zaten full olduğu için enfes oluyor sniperda üret bir tane ayrıca 10 kadar angry mob üretirsen yanında bayağa etkili oluyor mesela gelen dragonları indirirsin sonra yola devam edersin fln scout yapabilrisin ekstradan araç olarak ama yavaştır iki türlü ateş şekli olduğu için isteğine göre onu ayarlarsın böylece nakit 10k$ ile müttefik olarak bir normal army vardı rakipte brutal ve normal army ikisinide indirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 rocket buggy nin süper çakal taktiği var ehue[hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 flashbang ownzjoo ![hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 gla sniper ı çok taktik bişi bide scudlarla çok kral defans kuruluyo 5 scudla geçilmesi çok zor bir defans kurmak mümkün[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 jarmen kell süper bişe[hline]As he holds a single match in his fingers, we listen to his final words: "I'd rather burn than be held down,forced down.Freedom or fire !". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar