TuMaN Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Demek istedigim mesela notepad' de herhangi bir metini secip sag tiklaninca ortaya cikan menudeki "Undo", "Cut", "Copy", "Paste", "Delete", "Select All" seceneklerine bir "Go To URL" secenegi eklenebilir mi? Ve tabi eklenebilirse nasil eklenebilir?... Yardimlariniz icin tesekkurler...[signature][hline]M.O. 240 - 209 yillari arasinda yasamis Tu-Man Tengriqut (Teoman)' un anisina.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 "herhangi bir dosya türüne sağ tıkladığımda şu olsun" şeklinde çok basitçene eklenebilir fakat metine sağ tık? olabilir muhtemelen de benim şu anda araştıracak vaktim yok. akşam eve geldiğimde bir gelişme olmazsa bakınırım biraz.[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ii fikirmiş çözüm çıkarsa ben de yapayım[signature][hline]Celeres, the L20 Human Paladin @ Haumarush EU MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 öyle birşeyi yapabileceğini sanmıyorum. dosyaya sağ tıklayınca açılan context menünün elemanları zaten registry de tutuluyor. oraya kayıt ekleyebilirsin. ama notepad için öyle birşey yoktur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ekşide vardı sanki öyle birşey sersem yarasa yapmıştı sanırım, sersem yarasa için yazılamlara bir bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TuMaN Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 hmmm. sagolasin verdiginiz yanitlar icin ben arastiriyorum. bakalim birsey bulursam buraya da yazarim...[signature][hline]M.O. 240 - 209 yillari arasinda yasamis Tu-Man Tengriqut (Teoman)' un anisina.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar