Cermy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ya aynanın arkasındaki sırı , çizmeden çıkarabilmenin bi yolu varmıdır? varsa nasıldır ? :)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 korku filmi ismi gibi olmuş bu topic be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 jelatin almak daha mantıklı değil mi?[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 amaç jelatin bulmak değil, aynanın üstünde oynamalar yapıcam varsayalım :) bi nevi bi yılbaşı hediyesi oluşturucam.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Cama zarar vermeyen ama sırı bozabilen bir maddeyle ne çizeceksen çiz sonra sır sıyrılır ordan. Ama o madde ne?[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Topice bak konuya bak bende su kanal 7 zirvalarindan sandim.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 cidden he dedim şimdi karşıma bi resim veya video sandım tırstım açarken:D[signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 62 Shadow Knight Clan: Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 napıcaksın ki çıkarıp.camı lazımsa temiz bi cam al yani.he sır lazımsa bi camcıyla konuş ayarlar.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 39 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Sır metal mi? Metalse biraz ısıt camı, metalin genleşme katsayısı daha büyüktür büyük ihtimal. Camın dışına taşan kısımlardan tutup sökmeyi de deneyebilirsin. Gerçi ikisi birbirine yapışıksa benim yöntemi unutmak gerek ama; yapışık olmasa da aynanın bi anlamı kalmaz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bide şöyle bir şey yapabilirsin kalıp hazırla onu camcıya götür onun şeklinde sır kaplasın cama. yapabiliyorlar öle.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ya şöyle düşünün, aynanın yarısının arkasındaki sırı söküp, oraya resim yapıştırmak istiyorum. böle temizleyici bi madde bende düşündüm, vardır heralde, ama ne? yeni bi ayna - cam vs hazırlatma işi yatar çünkü elimde bi ayna var. ve bu aynanın önünde kırmızı tüylü müylü böyle bişey var , yani etrafı öyle. ortasında da kalp şeklinde boş (söylettiniz yani :) ) . o kısım ayna. işte o kalp kısmının yarısını söküp oraya bi resim koyucam. aynaya bakıldıgında yanyana gıbı olucaz. [signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] [Bu mesaj Cermy tarafından 25 Aralık 2005 00:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yaw işte camcıya götür yarısını kaplar sana hatta çerçeve şeklinde bile yapar. tabi parada alıyo :)[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 mesajı editledim, bidaha oku istersen.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hmm eehhe sen yine camcıya git ona sor nasıl çıkartırım sırı diye :D :P[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Seni uğraştıracak gibi..[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Bir arkadaşım denemişti bir ara tuz ruhu bile dokmuş :D Sonuş ayna kullanılmaz halde :D Ama camı elde etmişti :D[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hehe yani bakın. dikdortken bi ayna dusunun siz , kalbi falan boşverin şimdi :). bu dikdortgenin uzun kenarları yanda. yani dikine. bunun bi tarafının cam, bi tarafının ayna olması lazım, benim işime yaraması için.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bi çıkartma yöntemini bulalımda yarısı çıkartmak kolay :) kalmasını istediğin yeri bantla kapatırsın. sonra çıkartırsın diğer tarafı. söktünmüydü bantı dümdüz çizgi gibi ayrılır. ama bant a zarar vermeyen bişi olmalı :)[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hakikaten aynadaki sır diyince ya cin hikayesi yada hayalet hikayesi bekliodum fason cikti ahua[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 arkadaşın dediği gibi. aynanın bana lazım olan kısmını iyice sarsam kaplasam, cam istediğim kısmına tuz ruhu döksem, olurmu acaba?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 istifa ediyorum. o tuz ruhu' nu sen bana döktürürsün, kolsuz kalırım falan, seni öldüremem, o zaman seni öldürürüm işte. (ironik, değil mi?=p)[signature][hline]chiptech. Seni unutmadık Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Cermy, 25 Aralık 2005 00:25 tarihinde demiş ki: yeni bi ayna - cam vs hazırlatma işi yatar çünkü elimde bi ayna var. ve bu aynanın önünde kırmızı tüylü müylü böyle bişey var , yani etrafı öyle. ortasında da kalp şeklinde boş (söylettiniz yani :) ) . o kısım ayna. işte o kalp kısmının yarısını söküp oraya bi resim koyucam. aynaya bakıldıgında yanyana gıbı olucaz. obaaa fikre bak not ettim ben aklıma lazım olur kesin bu fikir :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Offf beeeee... Bu nasıl bir hayal gücüdür yahu... vayy dedim sabah sabah[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Yanlız nası bı seysın sen abi senin sevgilin ne kadar şanşlı bı kızdır kız olsam sımdı sana yazardım :) ne güzel bi hediye umarım bı yol bulursun :-D[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki: OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler... Kojiroh, 25 Aralık 2005 00:51 tarihinde demiş ki: SAMUYAR BASKINI ESKİ SAMUYARLAR GERİ DÖNDÜ, SAVULUN LAN NİNCALAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Esrarengiz.Dınıınıııııııııııııv :)[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar