Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aynadaki sır

Cermy

Öne çıkan mesajlar

ya şöyle düşünün, aynanın yarısının arkasındaki sırı söküp, oraya resim yapıştırmak istiyorum.
böle temizleyici bi madde bende düşündüm, vardır heralde, ama ne?

yeni bi ayna - cam vs hazırlatma işi yatar çünkü elimde bi ayna var. ve bu aynanın önünde kırmızı tüylü müylü böyle bişey var , yani etrafı öyle. ortasında da kalp şeklinde boş (söylettiniz yani :) ) . o kısım ayna. işte o kalp kısmının yarısını söküp oraya bi resim koyucam. aynaya bakıldıgında yanyana gıbı olucaz. [signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]

[Bu mesaj Cermy tarafından 25 Aralık 2005 00:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bi çıkartma yöntemini bulalımda yarısı çıkartmak kolay :) kalmasını istediğin yeri bantla kapatırsın. sonra çıkartırsın diğer tarafı. söktünmüydü bantı dümdüz çizgi gibi ayrılır. ama bant a zarar vermeyen bişi olmalı :)[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock:
! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - !
Sosyal ağlarda paylaş

istifa ediyorum. o tuz ruhu' nu sen bana döktürürsün, kolsuz kalırım falan, seni öldüremem, o zaman seni öldürürüm işte. (ironik, değil mi?=p)[signature][hline]chiptech.
Seni unutmadık Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog
www.dadeu.net
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cermy, 25 Aralık 2005 00:25 tarihinde demiş ki:
yeni bi ayna - cam vs hazırlatma işi yatar çünkü elimde bi ayna var. ve bu aynanın önünde kırmızı tüylü müylü böyle bişey var , yani etrafı öyle. ortasında da kalp şeklinde boş (söylettiniz yani :) ) . o kısım ayna. işte o kalp kısmının yarısını söküp oraya bi resim koyucam. aynaya bakıldıgında yanyana gıbı olucaz.

obaaa fikre bak not ettim ben aklıma lazım olur kesin bu fikir :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız nası bı seysın sen abi senin sevgilin ne kadar şanşlı bı kızdır kız olsam sımdı sana yazardım :) ne güzel bi hediye umarım bı yol bulursun :-D[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler...

Kojiroh, 25 Aralık 2005 00:51 tarihinde demiş ki:
SAMUYAR BASKINI
ESKİ SAMUYARLAR GERİ DÖNDÜ, SAVULUN LAN NİNCALAR
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...