Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hangi adsl modem alınır


Odune

Öne çıkan mesajlar

adsl bağlantısı için aradılar eylülde bağlanıyor. fakat ben hangi modemi almam gerektiğini bilmiyorum. bir 75 dolara modemler var birde 200 dolara modemler var bu fiatlar farklı markaların modemleri. yardımcı olabilecek birileri varmı????[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynen bizim dial up modemler gibi onların da hızı var. Türkiye'de sen en düşük hızdan kullanacağın için hız senin için bir kriter olmamalı.
Markaya gelince. Alcatel bu konuda en deneyimli firmalardan. Ayrıca Türkiyedeki dsl altyapısını da Alcatel kurduğu için mantıklı olur diye düşünüyorum. Neticede TT deki insanlar Alacatel modemleri biliyorlar. Şu anda Alcatel'in büyük siyah kutu şeklindeki modeli hangisiyse hepsi onu tanıyorlar mesela, arızalarını biliyorlar ama gelecekte bu işin alt yapısı sağlam kurulduğunda eminimki Alcatel'in tüm modellerini bilecekler.
Demem o ki başka bir modem alıp da günün birinde dsl desteği arayıp "modemin ışığı yanmıyo, hat sesi geliyo ama bağlanmıyo" dediklerinde "modeminizin şu driverı yüklü mü? bakın onun arkada bir düğmesi vardır onu açtınız mı" şeklinde modem tanıyan cevaplar almak istiyorsan Alacatel al.
Bende Speetouch var, şu manta balığı şeklinde olanlardan. Gayetlen güzel, bugüne kadar hiç bir sorun çıkarmadı. Zamanında 165 dolara almıştım şimdi ne kadardır bilmiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

online gamingden memnunmusun bu arada alcatel artık adsl modem yapmayı bıraktıgı için bulmak oldukça zor bulsak da sanıyorum ya ucuz olacaktır yada arkadasın aldıgının cok daha fazlası olacaktır alcatel alacaksan en iyisi yurt dıhısnı denemek olur ama zyxell ve corecess de iyi modemler.İyiyce bir arashtırmak lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aslında modemden çok aradığım bir özellik var marka falan pek önemli değil. tabi birazda fiat önemli.
konu şu kendinden hublı modem arıyorum 2 veya 3 e bölecek bağlantıyı. buna göre alcatelin speedtouch modeli var 4'e bölüyor ama 630 milyon kadar oda benim için çok para demek 200 milyon civarı birşey arıyorum[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...