Hardter Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 off çok deli bi olay benımde başıma futbol topuyla gelmıstı offff yazık adama[signature][hline]Geç gençliğimin en güzel günleri Unutmak için içerim şarabı Acı mı? öylesi gider hoşuma Bu acılıktır ömrümün tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 lan! oy[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ouf icim acıdı direk kapattım :S:S:S[signature][hline]köpekbalığına "kışt" diyen alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 off içim acıdı[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 oyyööğ bayanlar da iyi bilir, niye sadece erkekler iyi biliyo :)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 her erkek cocugun basina gelmistir.. kasiklara gelen top ve az otede hafif acik arazide ufak ihtiyacin yapilmasi.ardindan arkadaslarin ona olan tesellisi, "işediysen sorun yok bisi olmaz" ahueahu[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Aman allahım bi anda gerildim. Çok kötü bi duygu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Eoehaafff... ama şans yine,sopa vurmuş öne dogru gitmiş.. arkaya dogru gitmeye çalişsa adam asılı kalacakmiş nerdeyse[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 öyle her yerden atlamıcan işte.[signature][hline]Jabba ICQ:mu kalmı$ Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Futbolda top gelince de pis acıtır ha[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 vallahi içim cısss etti görünce geçmiş olsun arkadaşa.[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Revenge, 27 Aralık 2005 14:53 tarihinde demiş ki: Futbolda top gelince de pis acıtır ha [signature][hline]FİLTHY PLAYwhen it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Yuh top yamulmuş adam ne olmuştur acaba. Ama iyi yakalamışlar o anı[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 off..[signature][hline].:Ðєภīح:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Öeh berbat bi durum :S top yine iyide video uh tüylerim diken diken oldu :)[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bence top daha kötü[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 hemen muhalefet yarat sen =P[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 offf cok kotü bişey.Aynısı başımdan geçti :( :( :(.2 hafta önce halı sağa maçındaydım.Kaleci degaj dikecekti.Önümü kaleye döndüm,kalecinin suratını gördüm ve birden haass ana*ı diyerek yere yapıştım.Herkes geldi falan 5 dakka yerde yattım kalkamadım.Gittim tellerin oraya millet devam ediyo."Git işe" diyolardı da,nafile cok kotü olmuştum.Acımdan telleri sıkıyorum,yanımda da ÖKÜZÜN biri macı izliyo.İnsan gelir bi varmı bişey falan der.Neyse sora bi iki dakkada orda kıvrandım tam top arkama geldi.Fırtına hızıyla cıktım vurdum topa,millet ... gibi kaldı afedersiniz :D..ÖYle kotü bi olaydı :([signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Muhallebi, 27 Aralık 2005 04:37 tarihinde demiş ki: Ben olsam o pisti bi tur koşardım. ehehhe ben heralde cenin pozisyonunu aldıktan sonra bir yıl ole kalırdım[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Fistan en abzürt olayları sen buıluyon :006:.Adamın sümükleri fışkırmış ühe yazık :(.[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 varya içim cız etti[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bence arkasına gelse daha iyi olurdu en azından takımları sağlam kalırdı:P[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Onun yerinde bir kadın olsaydı daha vahim sonuçlar ortaya çıkabilirdi =)[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 tabi sonra sırıkadam çıkardı ortayaAaaaaAAaaa!![signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 pff çok kötü yav içim gitti[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar