phrygia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 iyiymij..bash bash (=[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hareign Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Tristania-Crushed dreams Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 tristania nın çou parçası saglam pale enchantress my lost lenore december elegy deadlocked daa aklıma gelmeyen bi çogu. ama sadece tristaniaya odaklanmamak lazım. silentiumda mükemmel.[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 My Dying Bride ne zamandir gothic ?[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 kim demiş mdb gothic die? =S[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: vaniLLe, 26 Aralık 2005 15:48 tarihinde demiş ki: Autumn Darkwell Evereve Lacrimas Profundere My Dying Bride Paradise Lost To/Die/For Penumbra Lacuna Coil Theatre Des Vampires Tristania Type O Negative Macbeth Moonspell Mortal Love Poisonblack Silentium aha[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 uhm..tamamdır.pek dinlemedi sanırm.[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 kessinlikle orda daha var doom olan gruplar onlarada gothic demis =). ama neyse onemli deil, zaten doom u dinleyen gothicide dinlio =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 efet zararı olmas yararı olur axine dinlesin (= kötü deil nasılsa.[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 moonspell demi gothic ? adamlar muzik yasamina black metalle basladilar ahua[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ahuah onu okuyunja bende güldm.ajaba bendemi bişe war benmi yannış bilorm diede düşündm ama...=S[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 moonspell cesit cesit muzik yapio dogaldir..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 doorudur tabe.[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 gene bi tarz topic'i gene alakasız gruplar :) tek tavsiyem olucak eski lacrimas profundere[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Hepimiz gothic'iz bu kavga ne diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: MyDyingBride, 26 Aralık 2005 22:16 tarihinde demiş ki: My Dying Bride ne zamandir gothic ? sadece bu degil bisürü doom grubu sayilmis gothic diye.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Quatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Penthesilea, 27 Aralık 2005 00:54 tarihinde demiş ki: said: MyDyingBride, 26 Aralık 2005 22:16 tarihinde demiş ki: My Dying Bride ne zamandir gothic ? sadece bu degil bisürü doom grubu sayilmis gothic diye. +1[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ya zaten Gothic elektronik ve Gothic rock diil de Gothic Metal Doom Metalin alt genresi olarak turemis bisey. Paradise Lost 1991 yılında çıkartio Gothic adlı albumu oluo sana Gothic Metal =) aslen doom metal grubudur kendileri... hatun vocaldir klavyedir gothic oluo. ana teması yaklaşık aynı iki müziğinde konsept olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: phrygia, 26 Aralık 2005 22:18 tarihinde demiş ki: uhm..tamamdır.pek dinlemedi sanırm. dinlemdm jnms. snin gbii asms gotk diilm bnnn =(((. Saydiklarimin cogu gothic doom metal'e örnekti. Iddia etmiyorum ayrica , yanlisim da olabilir ancak Koskoca Wikipedia yalan mi söyliyecek ? abujibijibibijjjjj. önce buradan baktim ve emin olmadan yazmadim. msn degil ayrica burasi.[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim [Bu mesaj vaniLLe tarafından 27 Aralık 2005 05:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ^lol =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 koskoca wikipedia yalan söylüyor :) misal? m harfine bak my dying bride var doomdeath olarak gözüküyor ama verdiğin linktede gothic diyo demekki yalan söylüyormuş :)[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ya her neyse iste mortis'e katilmak ile beraber ;kafamin wikipedia'ya aldanmak ile karisacagini ima ederek, bu postun '' döt oldu , lafi ceviriyor'' manasinda bir icerige sahip olmadigini belirtmek isterim sevgili gotik kardeslerim. (öeh)[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ben de gotiğim!! Hep siyah giyinip siyah oje sürerim tırnaklarıma, sürme de var gözlerimde. Hatta hep depresyondayım, acımı mentollü prezervatiflerle sevişerek azaltmaya çalışırım amma ve lakin olmuyor olmuyor... Haa bi de evınısıns fun'ıyım...[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: türkiyede , istanbulda sokakta bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayalperest Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 moonspell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Lacuna Coil Nightwish Moonspell Edit : ben kendime göre değerlendiririm grupları, etiketlerine bakmıyorum. [signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM [Bu mesaj Sabrina tarafından 27 Aralık 2005 09:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar