B_a_H_a Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 areste yanlışlıkla bir mage açmış bulundum. onu kastım hep. fakat invalid pass hatasına gitti. şimdi beramusa geçeceğim. yüksek lwlli bir arkadaşım var item sorun değil lwli ben kasarım dedi. sizce ne açmalıyım. rouge açıp asas ya da archer olarak mı devam etmeliyim? yoksa warrior mu açmalıyım? yoksa priest açıp 62ye mi kasmalıyım? siz ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ama bu tamamen senin hangi tarzı sevdiğinle ilgili. Ben warrior oynayamam mesela. Çünkü yakın savaş tarzım değil. Oyundaki karakterlerin özelliklerini iyi tayin edip kendine en yakın bulduğun, seni en iyi ifade decek bir karakter açmalısın. Ben henüz ikinci karakterimi bile açmadım mesela :)[signature][hline]Come let me love you, let me give my life to you, come love me again... You fill up my senses...... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ass ol en iisi her türlü şeyi wermişler asslara:D[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human ( bilen emir diye bilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hotgojo_cyper Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 BEN hem battle pıest acmak ıstedım ama bır turlu o karakter le oynuyamıyorum cunku kanımda reguoe kanı var gorunmez gelerek spıke vurmak ama pıest oynuyabılıyorum dersen ac ence 62 lvl tek e tek bencce herkesı alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Bu tip topicler açılıyor ama ben manasız buluyorum bunu. Neyi seviyorsan onu açacaksın bir char bir chardan üstün değil bu oyunda yeterki oynamasını bileceksin. Uzak dövüşse uzak yakınsa yakın healse heal... Neyse ne yani. Neyi seviyorsan onu açacaksın...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: bilinc, 27 Aralık 2005 21:04 tarihinde demiş ki: Bu tip topicler açılıyor ama ben manasız buluyorum bunu. Neyi seviyorsan onu açacaksın bir char bir chardan üstün değil bu oyunda yeterki oynamasını bileceksin. Uzak dövüşse uzak yakınsa yakın healse heal... Neyse ne yani. Neyi seviyorsan onu açacaksın... abi adam fikir istemiş ne kızıyon yaaww [spo1=tık]Vurma çocuğa[/spo][signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human ( bilen emir diye bilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Kızmadım ki...Yani ben mage aç derim sen warrior dersin öbürü priest kral der vs vs...Burdan bir sonuç çıkmaz.[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: bilinc, 27 Aralık 2005 21:20 tarihinde demiş ki: Kızmadım ki...Yani ben mage aç derim sen warrior dersin öbürü priest kral der vs vs...Burdan bir sonuç çıkmaz. belki en çok söleneni açacak 1 gün içnde;)[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human ( bilen emir diye bilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 şöle anlatmaya çalışayım eger diyosan item sorun degil warriou tankdır dalarsın ortaya alalalal diye:D asasin bence daha zevkli sinsice yaklaşmak vurup kaçmak falan archerı bilinc varken anlatmak bana düşmez :P mage desen party halinde nova town falan çok zevkli olur tek de yaparsın ama bilmiom cz de yalnız pk yapınca sıkılıom konuşcak biri lazım :D priest bence en iyisi :D o yüzden ben priest açtım ya shell çeker tank yaparsın bakınız forazzi talos öldürmek forazziyi kesmekten daha kolay:P ya da debuffer olursun atarsın debuffı dalarsın ortaya hatta abrtıp kamikazede yaparsın. önden gelen 50 kadar orca torment atıp dalmak gibi ama benim denemelerim başarısız oldu çünkü item benim için sorun :P şimdi sen hepsini boşa okudun senin içinde bişi vardır zaten aç onu milletin dedigine bakma :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B_a_H_a Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 aslında rouge olmak istiyor canım. fakat warriorun hp çok iyi. dalıp dağıtabiliyor ortayı. bkz. F9DeviL ayrıca bosslar var warriorda. ama asas daha zevkli. asas combosunuda yapabiliyorum bir yere kadar. ama boss kesemiyorum asasla. :( o nedenle sordum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlondBoy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bence warrior aç. tank olursun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 sana bi sır weriyimmi [spo1=____sır____] en iisi priesttır çok zevklidir [/spo][signature][hline]ben hiç mutlu olamıyacakmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar