Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ignition

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya neden inj yapacaksın herhangı bır server da gıcıklık yapmak ıcın.belkıde yaptıgın zaman bazı kısıler tarafından kufurler yıceksın ne geregı var kı bırak herkez ozgurce oynasın oyununu bak nbl ne hale geldı .
not:kufur yemek hosuna gıderse hıc durma basla inj yapmaya.[hline]I Kill People For Money But You Are My Friend I Will Kill You Free..
Mesaj tarihi:
simdi ben pek takip etmiyorum ama injectionla ignition arasindaki iliskiyi yakalayamadim pek ha eger olay injectionsa isinmi yok bos seyler injection felan :)

yok yok 12 saat bilgisayar basinda oturunca insanin beyni sulaniyo siz bana bakmayin :)
Mesaj tarihi:
:JETON DUSUR:
ewet arkadaslar geceden kalma oldugun ıcın anlamamısım pardon ben su ultıma onlıne ı gocerten aptal bır programdan bahdelıyor sanmıstım.sorry
bıraz kendıme gelmem gerek anlasılan.[hline]I Kill People For Money But You Are My Friend I Will Kill You Free..
Mesaj tarihi:
lol sen benden betermissin bende diyorum alla alla tamam kafa güzelde o kadar niye bu kadar sacmaladim diye :)

ignition bir cesit connector tarzinda bir programdir genelde pol kullanan serverlara girmek icin kullanilibilitesi vardir yanlis hatirlamiyorsam wolfpack kullanan serverlardami kullaniyordu
  • Yeni Oluştur...