Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızlar Sanırım Biraz Haklılar :p

crysania

Öne çıkan mesajlar

ahahah super[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle bu yazının insanlarda nasıl 'gülme' ihtiyacı hissettirdiğini anlamadım..bana pek mizahi bi yazı gibi gelmedi. gayet ciddi bi yazı..ama hoş.

bana kalırsa bu sadece kadınlar için değil, erkekler için de geçerli..yani o 5. kata çıkan bir erkek de olabilirdi (tabi mağaza erkekler için yapıldıysa :) ) uzun lafın kısası erkekler-kadınlar diye ayırmadan insanoğlu doyumsuz derim..[signature][hline]mantar
Sosyal ağlarda paylaş

yok be ben en fazla 3. kata kadar cıkardım :-P alış-verişten nefret ediyorum biyere girerim bişeyi beğenirim fiyatı ad uygun gelirse alır çıkarım öyle dükkan dükkan gezip tozamam ben hatta öyle yapaanlara da sinir olurum özellikle yanında bi erkeği de bunu yapmaya zorlayan kadınlara[signature][hline]"Every creature will taste death"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
crysania, 26 Aralık 2005 15:42 tarihinde demiş ki:
said:
BulletRide, 26 Aralık 2005 13:52 tarihinde demiş ki:
Bence 5.kata işsiz,güçsüz,maganda tipler konsa sonra kızlar "ııııy diip" aşağıdakilerden alalım bari diyip hepsinden satın alındığını geç kaldıklarını görseler ve o magandalara kalsalar =].Daha hoş olurdu herhald

arkadaş sen kızlara baya bi düşmansın galiba ayrıca kızlar sadece bi tek erkekle yetinebiliolar ama erkekler maşallah çok eşliliğe meraklı :D

Yoo çok seviyeli bir ilişkim var ama doğası bu kadınların öyle seviyoruz napalım..[signature][hline]D'akmor
so 80's

Remember yesterday..
Walking hand in hand
Love letters in the sand..
I remember you
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MyDyingBride, 26 Aralık 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
said:
crysania, 26 Aralık 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
"Çikis soldadir; Umariz inerken merdivenlerden yuvarlanirsiniz...."

burasini hakediorlar =)

hak etmek mi ? aynı durum erkekler içiin de olsa sanırım ben de hakediolar derdimmm :)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!

[Bu mesaj crysania tarafından 27 Aralık 2005 12:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
crysania, 27 Aralık 2005 12:41 tarihinde demiş ki:
said:
MyDyingBride, 26 Aralık 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
said:
crysania, 26 Aralık 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
"Çikis soldadir; Umariz inerken merdivenlerden yuvarlanirsiniz...."

burasini hakediorlar =)

hak etmek mi ? aynı durum erkekler içiin de olsa sanırım ben de hakediolar derdimmm :)

tatmin edilmesi zor olan cins erkekler deil kadinlar =) bu durumda boyle bisi olmasi imkansiz gibi =)[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

* msn
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...