Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ahahah super[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 öncelikle bu yazının insanlarda nasıl 'gülme' ihtiyacı hissettirdiğini anlamadım..bana pek mizahi bi yazı gibi gelmedi. gayet ciddi bi yazı..ama hoş. bana kalırsa bu sadece kadınlar için değil, erkekler için de geçerli..yani o 5. kata çıkan bir erkek de olabilirdi (tabi mağaza erkekler için yapıldıysa :) ) uzun lafın kısası erkekler-kadınlar diye ayırmadan insanoğlu doyumsuz derim..[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_cellph_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 MANTAR a katılıorum aynen =))[signature][hline]so much for my happy ending... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ahauhauhuah :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yok be ben en fazla 3. kata kadar cıkardım :-P alış-verişten nefret ediyorum biyere girerim bişeyi beğenirim fiyatı ad uygun gelirse alır çıkarım öyle dükkan dükkan gezip tozamam ben hatta öyle yapaanlara da sinir olurum özellikle yanında bi erkeği de bunu yapmaya zorlayan kadınlara[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ben artık bişey soylemiyorum, elbet bir gun insanlar kendilerine gulmek için bayatlamamıs bişeyler bulacaklar. hassiizeiygunleerr[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: crysania, 26 Aralık 2005 15:42 tarihinde demiş ki: said: BulletRide, 26 Aralık 2005 13:52 tarihinde demiş ki: Bence 5.kata işsiz,güçsüz,maganda tipler konsa sonra kızlar "ııııy diip" aşağıdakilerden alalım bari diyip hepsinden satın alındığını geç kaldıklarını görseler ve o magandalara kalsalar =].Daha hoş olurdu herhald arkadaş sen kızlara baya bi düşmansın galiba ayrıca kızlar sadece bi tek erkekle yetinebiliolar ama erkekler maşallah çok eşliliğe meraklı :D Yoo çok seviyeli bir ilişkim var ama doğası bu kadınların öyle seviyoruz napalım..[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 thnx for sharing (share mi lan sharingmiydi neydi olmadı galiba neyse.[signature][hline]Prince of Darkness, your satanic highness Prince of Darkness the devilish serpent The dreaded Lucifer Prince of Darkness [Bu mesaj -Neiloth- tarafından 26 Aralık 2005 20:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ahzuhauha süfer.[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 eheh işte kadın budur[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: crysania, 26 Aralık 2005 10:23 tarihinde demiş ki: "Çikis soldadir; Umariz inerken merdivenlerden yuvarlanirsiniz...." burasini hakediorlar =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: MyDyingBride, 26 Aralık 2005 23:12 tarihinde demiş ki: said: crysania, 26 Aralık 2005 10:23 tarihinde demiş ki: "Çikis soldadir; Umariz inerken merdivenlerden yuvarlanirsiniz...." burasini hakediorlar =) hak etmek mi ? aynı durum erkekler içiin de olsa sanırım ben de hakediolar derdimmm :)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! [Bu mesaj crysania tarafından 27 Aralık 2005 12:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 :) eheh güzel ha[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 muahahah cok beyendım auzha :D[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: crysania, 27 Aralık 2005 12:41 tarihinde demiş ki: said: MyDyingBride, 26 Aralık 2005 23:12 tarihinde demiş ki: said: crysania, 26 Aralık 2005 10:23 tarihinde demiş ki: "Çikis soldadir; Umariz inerken merdivenlerden yuvarlanirsiniz...." burasini hakediorlar =) hak etmek mi ? aynı durum erkekler içiin de olsa sanırım ben de hakediolar derdimmm :) tatmin edilmesi zor olan cins erkekler deil kadinlar =) bu durumda boyle bisi olmasi imkansiz gibi =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 buldugunla yetinmeyi bilicen kardesim.. ne kasion faslasi faslasi diye..[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 doğru galiba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar