Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ya sanal karta 25 milyon atmıştım sonra işte yazdım bilgileri acci açtırmak için çektiler yani yaptıktan sonra bole accountunuz açıldı gibi bi sayfa gelmedi ama para çekilmişti ama account açılmadı mail attım support sayfasından başka ne yapabilirim yada ne yapabilirler ? ustuste iki keremi odciez yaw :([signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: pardon sen nerenle karıştırıodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 soguk su diycemde hallederler cekildyse yoksa hortumlandın[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tatata Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Buna benzer durumlar benim de başıma gelmişti. Birkez para iki defa çekilmişti(bunu kredi kartının hesab özeti geldiğinde anladım tabi ;) ) aynı gün içerisinde, diğer bir olayda ise para çekilmesine rağmen çekilmemiş gibi görünüyordu ama ikisinde de sorun halloldu. Account Management kısmına girdiğinde orda ödeme ile ilgili sorunları iletebileceğin bir link var. Benim ilk sorunumda ikinci ödeme geri idae edilmişti, diğerinde hesap tekrar aktif hale getirilmişti. Sanmıyorum birşey olacağını yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesai saatleri dışında acc açınca hemen girilmiyor sanırım?[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Hello, Thanks for the email. An error occurred while trying to process your payment which prevented the payment from going through succesfully. If you wish to activate your account, you will need to log into the account management page, available at http://www.wow-europe.com/account and re-enter your payment information. Please note that you will not be billed twice for this. If you have any further questions or problems, please do not hesitate to contact us again. böle bi mail geldi sonra ben bilgilerimi geri girdim bu seferde kabul etmiyor kartı nedense payment rejected diyor ve guvenlik kodu yanlış diyor şimdi bu sanal kart olduğu için illa paramı koyup deniyecez?.Bilgilerinizi yazın demiş yeniden ama bu sefer kabul etmiyor.[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: pardon sen nerenle karıştırıodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 hehe hel korkma geçen arkadaşa da aynısı oldu ama 2 gun sonra duzeldı . acc bilgilerinde ki bi karagaşadan olyuor sanırım.. hatta arkadasa 1 gün için acc yi açmışlardı sonra ertesi gün kapatmıslardı 2 gun sonra tekrardan acmıslardı blizzard bu kafası güzel işte.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 garantinin sanal kartını benimda kabul etmemişti normal kredi kartımı girince kabul etti.[signature][hline]Haydan gelen huya giderde, "hay" ne olaki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Şimdi account açık ama ortada benim odedigim fazladan 1 aylık para var şimdi bu 1 aylık para geri yatırılmamış herhalde mesai saati gibi durum var yok kimse şuan sanırım neyse bu parayı acaba onumuzdeki 2 aymı açık kalıo account yoksa geri mi yatırıorlar krei kartına ?[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: pardon sen nerenle karıştırıodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ya takma kafana böyle şeyleri ben yıllardır sonyden blizzardan kredi kartı bilgilerim çalınsın diye dua ediyorum bana geçenlerde oldu 3 kere çekmişler sonra 2 sini geri yatırmışlar büyütülecek bir hadise yok[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Abicim delimisn niye ole bişi istiyon :D davamı açıcan :)[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: pardon sen nerenle karıştırıodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 dava açmaya bile gerek yok bu tarz bir haber blizzard sony nc gibi büyük firmaların saygınlıklarını biranda 0 a indirir bunun duyulmaması için bile gelecek para bana ömür boyu yeter[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 mueheu :D alemsin valla[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: pardon sen nerenle karıştırıodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar