Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aşık oldum

Sk8erBoi

Öne çıkan mesajlar

senin bu seneki sınav yalan oldu o zmn[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Sosyal ağlarda paylaş

ooo gaz[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi sen vazgeç bu işten kızlar çokk iiii arkadaşlarına o gözle bakmazlar bakanlar da var tabi ...sen kızın çocuğu bırakmasını bekle yada çocugun kızı ha onlar bırakmıyosa sen ayır onları ztn sonra kız sana gelir eger iii arkadassanız dert paylasırsınız tabi o arada konusur kaynasırsınız gerisi sana kalmış istediini yap artık...
Sosyal ağlarda paylaş

yazdıkça yazasım örnek verdikçe veresim gelio u gece :)
hazılığa giderken (sene 99) bi kıza aşık olmuştum ya da öyle sanmıştım bayaa peşinden koştum falan filan sonra olmadı sonra kızla bu küstüm bi barıştım en son 1.5 yıldır görüşmüyoduk ama şimdi tekrar görüşüyoruz ve inanılmaz yakın arkadaşız bu örneği niye verdiğime gelince kafam çok bozuk belki biraz dağıldır diye bi şeyler yazmak istedim... :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...