Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aşık oldum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
senin bu seneki sınav yalan oldu o zmn[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Mesaj tarihi:
said:
izOn, 26 Aralık 2005 15:59 tarihinde demiş ki:
geçmiş olsun
( bi rakip daha gitti güzel güzel :D )

+1 :D:D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Mesaj tarihi:
ooo gaz[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Mesaj tarihi:
Yau biraz cesur olun. Cesaret yoksa, sabah çıkmadan 3-4 bira iç. Öyle git.[signature][hline]The Blood is Love.

[Bu mesaj Muhallebi tarafından 26 Aralık 2005 20:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
git bi konuş açıl zarar gelmes.herşei söle.olmaz dersen bile bozulmasın aramıs flm flm.[signature][hline]i'll never believe in love anymore
after this..
day after day i want you to say
that you're mine
you are mine..
Mesaj tarihi:
sana yakınsa eğer aranızda bişiler olabileceğine ondan öyle şeyler hissebiliyorsan direk açık ama eğer gerçekten arkadaşlıktan öte bişi olmaıcağını görüyorsan unut ki sınav yalan olmasın...
Mesaj tarihi:
yok abi sen vazgeç bu işten kızlar çokk iiii arkadaşlarına o gözle bakmazlar bakanlar da var tabi ...sen kızın çocuğu bırakmasını bekle yada çocugun kızı ha onlar bırakmıyosa sen ayır onları ztn sonra kız sana gelir eger iii arkadassanız dert paylasırsınız tabi o arada konusur kaynasırsınız gerisi sana kalmış istediini yap artık...
Mesaj tarihi:
yazdıkça yazasım örnek verdikçe veresim gelio u gece :)
hazılığa giderken (sene 99) bi kıza aşık olmuştum ya da öyle sanmıştım bayaa peşinden koştum falan filan sonra olmadı sonra kızla bu küstüm bi barıştım en son 1.5 yıldır görüşmüyoduk ama şimdi tekrar görüşüyoruz ve inanılmaz yakın arkadaşız bu örneği niye verdiğime gelince kafam çok bozuk belki biraz dağıldır diye bi şeyler yazmak istedim... :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Herkesin her insanla birden fazla şansı vardır, o yüzden reddederse yılma.[signature][hline]Fistan, 23 Aralık 2005 03:14 tarihinde demiş ki:
mayhem.antalyaya falan uğrama ailecek dalarız sana yani çantaya.
ABH
  • Yeni Oluştur...