deathcore Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Efet antalyadan takılan pek pati warmı bilmiyorum olsada zaten bascı olurmu hic düsünmedim , yukarda belirttigim tarzların birini gerceklestiricez .. %70hardcore yada metalcore olcak ,sponsorumuz bile war ,web sitesi ve studyo olayları onceden alehimize ayarlandı. gece 12 den sabaha kadar calma imkanımız var, kendi sarkılarımız + hatebreed chimaira gibi grubların 1 kac sarkılarını cover yapıcaz. grub yerine oturduğu zaman ankarada istanbulda Suicide ve Self Torture ve 1 kac grubun konserlerinde alt grub olarak çıkma imkanımız war. ne ararsanız war iste 1 bascımız yok, ilgilenen arkadaslarımızın bana ö.mesaj yada [email protected] (MSN) yada 0535 924 85 30 nolu telefondan ulasmasını rica ederim. Lütfen bu msg warsa arkadaslarınıza iletin . 10x[signature][hline]Painki... [Bu mesaj deathcore tarafından 22 Aralık 2005 10:52 tarihinde değiştirilmiştir]
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 up[signature][hline]Painki...
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 eru var bascı antalyada da onun grubu var heral kesin görür burayı.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 insallah be abi cepi mepi warsa yaazsana ya msn felan ulasayım adama[signature][hline]Painki...
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 up be[signature][hline]Anti Afrodit Painki...
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 eru death-metal-hardcore gelmez.[signature][hline]bencede.
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 eru gelmezse baska biri gelsin :P bascı kıtlıgı war ya olanlar biz altarnativciyiz diyolar[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bulursun :P[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı
-SiD- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Eru ben oluom sanırım? :P tanışalım buluşalım fark etmez benim için herkezle çalabilirim.Finger okadar iyi değilim diyim yanlız slaplerim fena değil Korn türevi şeyler çalabilirim :D da gitar sakat :D Death de yaparımda fark etmezde sorun benim gitarın akorunu boğunca Sesi çok cızırdatıyor sçtm yani :D telefon vallaha evin telefonu var verem istiosan :D özelden atam sana msg :D Bi deneyelim hiç değilse[signature][hline]Bab the Genk masa şovalyesi.
-SiD- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yani her tarza açığım illa punk olcak değilya ;) Dogmeat im ;P [email protected] bu arada ;P mail s [signature][hline]Bab the Genk masa şovalyesi. [Bu mesaj -SiD- tarafından 25 Aralık 2005 15:37 tarihinde değiştirilmiştir]
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 oki seni arıcam abi[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! www.dizaynet.netWeb Disign,Hosting,Tasarım[/b] -Die_Human, acayip bir günde demiş ki: abi bi kere mantıklı düşünürsek sarhoş birinin o klozete kafasını sokması için biraz domalmış durumda olması alzım o durumda durabilen biri zaten sarhoş deildir =)
Korax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: -SiD-, 25 Aralık 2005 15:33 tarihinde demiş ki: Eru ben oluom sanırım? :P tanışalım buluşalım fark etmez benim için herkezle çalabilirim.Finger okadar iyi değilim diyim yanlız slaplerim fena değil Korn türevi şeyler çalabilirim :D da gitar sakat :D Death de yaparımda fark etmezde sorun benim gitarın akorunu boğunca Sesi çok cızırdatıyor sçtm yani :D telefon vallaha evin telefonu var verem istiosan :D özelden atam sana msg :D Bi deneyelim hiç değilse olm sen ne zaman akıllancan ya,la havle vela kuvveten :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 olm burdan antalyadaki bi kaç cocuga sesleniyorum. dün arkadaşımın evindeydim.uslu uslu oturuyorduk. üst katta bi kaç zibidi bas, elektro allah ne verdiyse toplanmışlar ses son.dumandan, mor ve ötesinden berbat vokalleriyle müzik yaptılar. bi tanesi antalya lisesinden atılmış geçen sene sanırım.diğerlerini tanımıyorum.anerdeyse çıkıyorduk tokat için yukarı gece 23 gibi kestiler neyseki... studyoya gidin lan![signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 o kişiler kesin "cobain" ali,"hetfield" savaş,ve saz arkadaşlarıdır.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.
-SiD- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Korax, 26 Aralık 2005 14:37 tarihinde demiş ki: said: -SiD-, 25 Aralık 2005 15:33 tarihinde demiş ki: Eru ben oluom sanırım? :P tanışalım buluşalım fark etmez benim için herkezle çalabilirim.Finger okadar iyi değilim diyim yanlız slaplerim fena değil Korn türevi şeyler çalabilirim :D da gitar sakat :D Death de yaparımda fark etmezde sorun benim gitarın akorunu boğunca Sesi çok cızırdatıyor sçtm yani :D telefon vallaha evin telefonu var verem istiosan :D özelden atam sana msg :D Bi deneyelim hiç değilse olm sen ne zaman akıllancan ya,la havle vela kuvveten :D :DDDD abi yaaa öle deme fena değil slaplerim :D Zaten konuştum hard core yapcakmışız :D SlipKINAt fln .P slipknot fln dökdürcekmişiz :D:P:P[signature][hline]Bab the Genk masa şovalyesi.
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bi yazıda ortalama 18 tane ":D" ibaresi kullanan adam yarın bigün slap'in de dozunu kaçırır dangur dungur "kulaks.ken" olur çıkar derim ama gene de belli olmaz.sadece MSN den gelen bi el alışkanlığı da olabilir.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.
Korax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 çalsın çalsın slap. finger olmadıktan sonra slap'in bi anlamı zaten yok :D bişe demiyom ben çok akıl verdimde ona dinnemiyoki,anlayacağın zaman gelir nasılolsa :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: -SiD-, 25 Aralık 2005 15:33 tarihinde demiş ki: Eru ben oluom sanırım? :P tanışalım buluşalım fark etmez benim için herkezle çalabilirim.Finger okadar iyi değilim diyim yanlız slaplerim fena değil Korn türevi şeyler çalabilirim :D da gitar sakat :D Death de yaparımda fark etmezde sorun benim gitarın akorunu boğunca Sesi çok cızırdatıyor sçtm yani :D telefon vallaha evin telefonu var verem istiosan :D özelden atam sana msg :D Bi deneyelim hiç değilse nokta o nokta :D degil allah cezanı vermesin
dogu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 çok şeker mesaj.renkli bu SID slipknottaki sid dimi(kalabalık bi grup oldukları için hep karıştırıom ama Coreyle Shawn a bayılıom)
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 side (bascıma) laf atmayın pls :D artık o bizim grubun altında pls bascı bulduk pls inanamıyom pls omg wtf h.s[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! -Die_Human, acayip bir günde demiş ki: abi bi kere mantıklı düşünürsek sarhoş birinin o klozete kafasını sokması için biraz domalmış durumda olması lazım o durumda durabilen biri zaten sarhoş deildir =)
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 aha bu da değişik bi tip.dört beş harfle kül tigin bengütaşı'nda anlatılan destanları anlatabiliyor.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.
Öne çıkan mesajlar