nocom Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 9 aydır bu oyunu oynuyorum ve her geçen gün az da olsa sıkılmaya,sinirlenmeye başlıyorum. Sonuçta burada oyun oynuyoruz. Macro,glit,dupe,hack,küfür,dolandırıcılık vs ... bunları yapmanızdaki amaç nedir ? Zevk alın oyundan hırs yapmayın. Bazıları premiumlu bazıları premiumsuz ne fark eder? sonuc aynı herkes zevk almak için oynuo. Oyun dışı kuralları çiğneyerek nasıl zevk alıyorsunuz ? ayıptır günahtır yapmayın artık. cz de bowl cıkınca hergun en az 4-5 farklı nıckte kospcu goruyorum. Bu kospcular yani kısacası cheaterlar NYCHRISIN yerınde kendılerı olsa cok mu zevk alcaklar. yıkılın lem[signature][hline]lvl 65 kamyon Fan Club : /town
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: cz de bowl cıkınca ?[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord
BesT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 "bowl a " dır herhal xD[signature][hline]ß e s T
nocom Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 helal olsun ya bu yazılanlar arasında bi buna mı kafa yordun allahım ya[signature][hline]lvl 65 kamyon Fan Club : /town
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Görende Sancakki KE de Adamlar zorla pc basina oturtuyo Kardesim Bu oyunu illa sinirin bozuluncaya kadar kafan patlayincaya kadar gözün cikincaya kadar oynayacaksin..[signature][hline]S: Ares C: UknighteĞ L: 65 J: Arc Mage /Human
BesT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 27 Aralık 2005 20:49 tarihinde demiş ki: Görende Sancakki KE de Adamlar zorla pc basina oturtuyo Kardesim Bu oyunu illa sinirin bozuluncaya kadar kafan patlayincaya kadar gözün cikincaya kadar oynayacaksin.. kısaca en ii cwp işte xD[signature][hline]ß e s T
nocom Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 sadece gülüyorum. ne alaka şimdi bu[signature][hline]lvl 65 kamyon Fan Club : /town
Korku Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 EHehhe kimbupislik zamanında eline Bow alıp ORC town onunde 5'li atıyordu kimse sesini çıkarmıyordu sen kosp'culara laf atıyon da mage tarihine imza basmış beaa *şaka şaka hihihihi*[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü.
nocom Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 xD[signature][hline]lvl 65 kamyon Fan Club : /town
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Korku, 27 Aralık 2005 21:21 tarihinde demiş ki: EHehhe kimbupislik zamanında eline Bow alıp ORC town onunde 5'li atıyordu kimse sesini çıkarmıyordu sen kosp'culara laf atıyon da mage tarihine imza basmış beaa *şaka şaka hihihihi* güzel fantezi olmuş :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D
Öne çıkan mesajlar