Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden KE oynuosunuz, ş.r.fsizlik için mi ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
9 aydır bu oyunu oynuyorum ve her geçen gün az da olsa sıkılmaya,sinirlenmeye başlıyorum. Sonuçta burada oyun oynuyoruz. Macro,glit,dupe,hack,küfür,dolandırıcılık vs ... bunları yapmanızdaki amaç nedir ? Zevk alın oyundan hırs yapmayın. Bazıları premiumlu bazıları premiumsuz ne fark eder? sonuc aynı herkes zevk almak için oynuo. Oyun dışı kuralları çiğneyerek nasıl zevk alıyorsunuz ? ayıptır günahtır yapmayın artık. cz de bowl cıkınca hergun en az 4-5 farklı nıckte kospcu goruyorum. Bu kospcular yani kısacası cheaterlar NYCHRISIN yerınde kendılerı olsa cok mu zevk alcaklar. yıkılın lem[signature][hline]lvl 65 kamyon
Fan Club : /town
Mesaj tarihi:
Görende Sancakki KE de Adamlar zorla pc basina oturtuyo Kardesim Bu oyunu illa sinirin bozuluncaya kadar kafan patlayincaya kadar gözün cikincaya kadar oynayacaksin..[signature][hline]S: Ares
C: UknighteĞ
L: 65
J: Arc Mage /Human
Mesaj tarihi:
said:
KiMBUPiSLiK, 27 Aralık 2005 20:49 tarihinde demiş ki:
Görende Sancakki KE de Adamlar zorla pc basina oturtuyo Kardesim Bu oyunu illa sinirin bozuluncaya kadar kafan patlayincaya kadar gözün cikincaya kadar oynayacaksin..

kısaca en ii cwp işte xD[signature][hline]ß e s T
Mesaj tarihi:
EHehhe kimbupislik zamanında eline Bow alıp ORC town onunde 5'li atıyordu kimse sesini çıkarmıyordu sen kosp'culara laf atıyon da mage tarihine imza basmış beaa
*şaka şaka hihihihi*[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice.
Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme.
Kalbim tik tak atıyor for you çünkü.
Mesaj tarihi:
said:
Korku, 27 Aralık 2005 21:21 tarihinde demiş ki:
EHehhe kimbupislik zamanında eline Bow alıp ORC town onunde 5'li atıyordu kimse sesini çıkarmıyordu sen kosp'culara laf atıyon da mage tarihine imza basmış beaa
*şaka şaka hihihihi*

güzel fantezi olmuş :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum
eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D
  • Yeni Oluştur...